Hirdetés
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
Szia!
Nálam a Nod (most Eset néven fut) évekkel ezelőtt csúfosan leszerepelt.
Ha több értesítést szeretnél látni, engedélyezd őket. Eleinte én is azt tettem, mert minden mozdulatáról tudni akartam, amíg ismerkedtünk. Ma már csak a leglényegesebbeket akarom látni.1. Általános beállítások/Felhasználói felület
2. Antivírus/Valósidejű vizsgálat
3. Tűzfal/Tűzfal beállítások
4. HIPS/HIPS beállítások
5. Elszigetelő/Elszigetelő beállítások
6. Fájl besorolás/Fájl besorolás beállításai
7. Fokozott védelem/Viruscope
8. Fokozott védelem/VegyesAzt hiszem, ennyi. Javítson ki valaki, ha tévedek!
-
blattida
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi