- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bemutatkoztak a Raijintek "platinás" Ampere II tápjai
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztali gép vásárlás segítség.500e körül
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
R.Danel
csendes tag
válasz
blattida #4645 üzenetére
Szia blattida!
Én valamikor a tavasz elején próbálkoztam a CIS-el, a komplett csomaggal. Feltelepülni feltelepült ugyan de utána számítógép következő bekapcsolásakor egy piros ablakot dobott fel, hogy a Comodo Internet Security inicializálása (ez nem tudom mit jelenthetett neki?) nem sikerült. Comodo ikonja az óra mellett szürke volt. Hiába a többszöri restart, nem változott. Annyi az előzménye és ha ez hiba (bár a többi AV-nél sosem volt hivatkozás rá), hogy előtte úgy másfél évvel lett újrahúzva a WIndows XP (azóta sem kellett) és attól kezdve egyes egyedül csak az ESS volt fent a Comodoig. ESS-t a Comodo előtt Revoval szedtem le és futtattam utána még a gyári ESET eltávolítóját, (kis DOS-os fekete ablakkal) amit csökkentett módban kell futtatni. Tehát nem mondható, hogy agyon lett volna szennyezve a gépem és mégis volt valami bibi.
-
R.Danel
csendes tag
válasz
R.Danel #4537 üzenetére
Bocsi még egy kérdés ami lemaradt az előbb. Ez a tűzfal mennyire fogná jobban az ESS-hez képest a gépet, mert nem egy erőgép az enyém. ESS mellett nagyon gyors volt a Windows XP betöltődése és észre sem lehetett venni utána sem, hogy ott van a háttérben.
Köszi a válaszokat.
vv5204
Szia és köszi a gyors választ. Nem nem használok fájlcserélőt. Mezei átlagos user vagyok, pontosabban fogalmazva az, aki majd használná ezt a gépet ezzel a védelemmel. -
R.Danel
csendes tag
Sziasztok!
ESS-t használok de gondoltam lecserélem NOD32-re és a Comodo tűzfalra.
Kérdésem az lenne, hogy így ezzel a felállással megy-e a NOD32 a Comodo fala mellett? Ha valaki már próbálta ezt a párosítást akkor beírhatná ide nekem a tapasztalatát. Köszike előre is.
Még egy kérdésem lenne. Elég ha alap beállításokon hagyom a Comodó tűzfalát, vagy kell szigorítanom rajta és ha igen akkor mit kell beállítanom? Egy átlagos felhasználó számára. Bocsi a kérdésért de eddig még sosem használtam ezt a tűzfalat.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Trollok komolyan
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hisense LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kés topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- PC Game Pass előfizetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest