-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
T_Stark
őstag
Megint jött egy frissítés, 5.5.195786.1383.
-
T_Stark
őstag
válasz
ErosenZold #5659 üzenetére
Ilyet már nálam is csinált hogy "elfelejti" kitenni. De ha az asztalon rákattintok az ikonjára és megnyitom, akkor már kitette az óra mellé is.
-
T_Stark
őstag
Erre senkinek semmi ötlete nincs?
Azóta már újratelepítettem a gépet, Win7 Home Premium x64 van fent, a CIS-t felraktam megint ugyanúgy alapbeállításokkal, vírusírtó nélkül, mert az avast 5 free-t használom, de ugyanaz a hiba megvan most is
Állandóan 25-30%on eszi a CPU-t, másnál is van ilyen? Mitől lehet? -
T_Stark
őstag
Üdv!
Feltettem a Comodot, de csak a tűzfal és a defense+ részét, vírusírtó nélkül.
Minden alap beállításon van, és az a bajom vele hogy folyamatosan csinál valamit a háttérben, feladatkezelőben megnéztem és azt veszem észre hogy állandóan 25-30%on terheli a 4 magos Quad procimat a cfp.exe, meg a vinyó is állandóan dolgozik miatta. Van hogy abbahagyja pár másodpercre aztán kezdi megint...
Fogalmam sincs mit csinálhat állandóan de ha ez így megy tovább törlöm... Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Crypto Trade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen autót vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós kamerák
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest