-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stephan89
aktív tag
válasz
@matthew@ #7316 üzenetére
Tűzfal és Defense+ is legyenek biztonságos módra állítva. Így csak az ismeretlen programokra fog rákérdezni.
Egyébként feltettem próbaképpen a CIS 6-ot. Elég szokatlan. Angol nyelvvel nincs gond, abszolút érthető (nekem). A külseje csak nekem tűnik nagyon hasonlónak a Nortonéhoz? Kiírja, hogy hány perce lett frissítve, mint a NIS vagy a NAV. Hasonló animációt használ, mint a Symantec terméke, ha a felhasználói felület másik részét akarom megnézni. Telepítéskor is egy körbeforgó animáció volt, úgy, mint a Nortonnál.
Egyébként ha a böngészőmmel (Comodo Dragon) netbankba akarok belépni, nem kellene automatikusan felkínálnia a Virtual Kiosk elindítását? Valahol láttam egy videót, ahol ezt megtette.
Üdv.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Óvodások homokozója
- Milyen monitort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- E-roller topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest