Hirdetés
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
esattila
csendes tag
válasz
handrash
üzenetére
"Hol tudnék utána nézni annak, hogy ez pontosan mit takar?"
Na, közben időm is lett, meg az onlájn víruskereső neve is beugrott.
Szóval, ha valami halandzsa vagy láthatóan random vírusnévvel találkozol egy fájloddal kapcsolatban, akkor menj el a virustotal.com-ra, és oda a fájlt feltöltve akár a régebbi elemzések eredményét megnézheted, de kérhetsz új elemzést is. ( Én egyszer belefutottam olyanba hogy csak az egyik szerint volt a fájl nem tiszta, akkor azt az egyet elkönyveltem téves riasztásnak, a fájlt meg tisztának. ) -
esattila
csendes tag
válasz
handrash
üzenetére
Ebből még sehol, mert vagy téves riasztás, vagy csak gyanús fájl, vagy még nincs elnevezve a vírus.
Várni kell vele, addig is van valami valami onlájn víruskereső, ami legalább 20 motorral és/vagy adatbázissal átnézi a fájlt. Ott azért már ennél konkrétabb nevek szoktak lenni, ami alapján elindulhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest