-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beren
aktív tag
Ha már senki, akkor legalább én...
Szóval az első kérdésre - az ATI driver telepítése után eltűnő összes szabály - nem leltem választ. Ez még idegesít egy kissé...
A második probléma nagy eséllyel amiatt lehet, hogy mégsem egészen ugyanazt a Comodo 5-öt tettem vissza, amit előtte használtam. Most feltettem egy 5.10-est, ezzel nincs ilyen ilyen gond. Nem akarok hülyeséget mondani, de nekem úgy tűnik, hogy az 5.12 valamiért a tűzfal esetén is megbízhatónak veszi a D+-ban megbízhatónak jelölt fájlokat, szoftvereket. Az 5.10-es nem, itt a tűzfalon egyedi házirend módban csak az megy át, amit engedek.
Érdekes módon a harmadik probléma, a hibernálás utáni fagyás is megoldódott a régebbi verzióval.
Szóval most minden oké, köszönöm, jól vagyok...
Beren
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Melyik tápegységet vegyem?
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest