-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stephan89
aktív tag
válasz
blattida #7210 üzenetére
A júliusi .exe volt, a mostani pedig .bat
Egyébként temp mappában voltak, vagy még vannak is, nem tudom. Lehet már nincsenek a gépen és ezért nem is kapok eredményt? Egyébként, most csináltam egy txt fájlt, írtam bele pár értelmetlen karaktert és elmentettem .exe-ként. Futtattam, sandboxba tette a CIS, majd az ismeretlen fájlok közül elküldtem kézzel, mivel magától nem tette meg. Ezután nyomtam az ellenőrzésre, az eredmény ismeretlen, de a kérdőjel ikon mellette sárga, nem kék, mint az eddigieknél! Miért van ez a különbség?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest