- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi hangfal építés
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#41133696 #5861 üzenetére
Látom kommentárra szorul a kommentár
Szóval itt arra akartam rámutatni, hogy a hagyományos értelemben vett szignatúrák tekintetében az általam nagyra becsült Norton szintjétől már nem áll messze , és hogy ez igencsak dícséretes dolog tekintve azt, hogy ingyenes cucc. Mondhatni , hogy az ingyenesek között az egyik legjobb választás a Comodo. Itt most nincs szó a HIPS -ről ami szintén remek . Csak a tradicionális értelemben vett AV -ről.
Ami az ingyenes konkurenseket illeti, sem az Avast-ról, sem az AVG-ről, sem az MSE -ről nincs ilyen irányú adatom.
-
Arki
tag
válasz
#41133696 #5861 üzenetére
Ebbe szerintem kár belemenni.. Fogok és betömörítek egy virnyákot UPX-szel és más eljárásokkal, te meg örülhetsz, mert így más-más vírusminta számot tudsz elérni.. Mennyivel lennék előrébb? Semmivel.
Leírom a Norton és a tradícionális AV-k gyengéjét egy már ismert példával, az ajtón kopognak:
1. Tradícionális AV:
- Ki az?
- Mz/X atomtöltettel!
- .. nos, nem vagy a feketelistán, gyere be...
- BUMM!
2. CIS:
- Ki az?
- Mz/X atomtöltettel!
- .. nos, a fehérlistán nem vagy rajta, nem jöhetsz be.
- megmentetted a világod...
Ennyire egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest