- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Azonnali notebookos kérdések órája
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blattida #1813 üzenetére
Hali!
Ez a szám CCleaner takarítása után volt, jelzem régebben a Perfect Speed is fent volt, ami az egyik legjobb a területén, ott sem volt valami fényes a helyzet, nagyságrendileg akkor is ilyen számok születtek. De legyen igazad, legyen jobb is...
Fire.
UI: Azt sosem felejtem el, amikor még nagyon rég(egy távoli galaxisban) letöltöttem az MS gyári registry takarítóját és futtattam. Na az talált ennyi hibát, de mivel az MS írta, gondoltam, akkor az hiba is. Uccu neki javítás. Na akkor velem lett az erő(Win98 nem indult többet) kimentem és még szerencse hogy volt mit hasogatni, mert vagy 2 köb fát aprítottam miszlikbe, mire lehiggadtam...
Azóta "valamilyen rejtélyes okból" óvatosan közelítem meg a registry takarító progikat...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Antivírus szoftverek, VPN
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest