- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- HP notebook topic
- Milyen monitort vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Házimozi haladó szinten
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lóri papagáj
csendes tag
válasz
blattida #1309 üzenetére
Köszönöm a választ, közben megnéztem és egyértelműen a Help Workshop okozza. (Mennyire tekinthető hibának az, amit a CHM fejlesztői-fordítói környezet nem enged át, viszont a futtatói környezet, vagy másként interpreter simán, zokszó nélkül?) Comodós viszonylatban egyetlen fórumbejegyzést találtam dettó ugyanezt a jelenséget leírva, biztos vagyok benne, hogy szintén a HTML Help Workshop okozta a holland fickó bajait. Nem érdekes, így legalább tanultam az esetből.
A másik téma: nekem sem okoz a mindennapos CIS használat végletes terheléseket, a frissítéseket is lerángatja, pedig a proci P3. Szerintem a CIS-t pontosan arra a szintre sikerült tenni, hogy még nem okoz nagy terhelést, de nagyon alapvető szinten el tudja csípni a káros tevékenységeket. A CIS-t és az Avastot az utóbbi évek legjobb ingyenes biztonsági termékének és jó "fogásnak" tartom. (Rootkit-védelem tekintetében az ingyenes Avastnak kb. egy éve volt egy nehéz időszaka, de hamar túljutottak rajta, sok frissítéssel.) A CIS például a taníthatóságával köröz le szinte mindenkit, lebuktatja az interneten árulkodni készülő programokat, illetve átláthatóvá teszi a programok viselkedését, működését. Miután kevésbé bízom a Microsoftban, a tűzfalban a privacymat bizonyos szigorításokkal szoktam növelni: amit a CIS megbízhatónak tekint alapértelmezésben, én nem. Ilyenkor egyszerűen elveszek a szabályok közül, mondván, ha egy rendszerprogram akar valamit a hálózaton, majd szól és döntök a sorsáról, de ez teljesen ízlés és bizalom kérdése. A két terméken túl még egy IP-blokkolót használok gyári feketelistákkal. Ez a trió mély csalódásokat eddig nem okozott.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- HP notebook topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- PR-Telecom
- Milyen monitort vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest