Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lóri papagáj

csendes tag

válasz blattida #1309 üzenetére

Köszönöm a választ, közben megnéztem és egyértelműen a Help Workshop okozza. (Mennyire tekinthető hibának az, amit a CHM fejlesztői-fordítói környezet nem enged át, viszont a futtatói környezet, vagy másként interpreter simán, zokszó nélkül?) Comodós viszonylatban egyetlen fórumbejegyzést találtam dettó ugyanezt a jelenséget leírva, biztos vagyok benne, hogy szintén a HTML Help Workshop okozta a holland fickó bajait. Nem érdekes, így legalább tanultam az esetből.

A másik téma: nekem sem okoz a mindennapos CIS használat végletes terheléseket, a frissítéseket is lerángatja, pedig a proci P3. Szerintem a CIS-t pontosan arra a szintre sikerült tenni, hogy még nem okoz nagy terhelést, de nagyon alapvető szinten el tudja csípni a káros tevékenységeket. A CIS-t és az Avastot az utóbbi évek legjobb ingyenes biztonsági termékének és jó "fogásnak" tartom. (Rootkit-védelem tekintetében az ingyenes Avastnak kb. egy éve volt egy nehéz időszaka, de hamar túljutottak rajta, sok frissítéssel.) A CIS például a taníthatóságával köröz le szinte mindenkit, lebuktatja az interneten árulkodni készülő programokat, illetve átláthatóvá teszi a programok viselkedését, működését. Miután kevésbé bízom a Microsoftban, a tűzfalban a privacymat bizonyos szigorításokkal szoktam növelni: amit a CIS megbízhatónak tekint alapértelmezésben, én nem. Ilyenkor egyszerűen elveszek a szabályok közül, mondván, ha egy rendszerprogram akar valamit a hálózaton, majd szól és döntök a sorsáról, de ez teljesen ízlés és bizalom kérdése. A két terméken túl még egy IP-blokkolót használok gyári feketelistákkal. Ez a trió mély csalódásokat eddig nem okozott.

• W666W

tag

válasz blattida #1309 üzenetére

:R ÁÁÁÁ köszi értem ugyanis nekem csak CFP.EXE fut a feladatkezelöben az az cmdagent .exe nem :C
    gondolom ez azért van mert csak az AV részt használom ????

Új hozzászólás Aktív témák