- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Az AVX és AVX2 emulálásával kedvez az ARM-os gépeknek a Windows 11 frissítése
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Én
veterán
válasz
etele34 #1155 üzenetére
Igen van egy olyan benne hogy DHCP-vel kiosztott, bérleti jogy kezdete és vége
Arki Amit nekem ki ir a gép IP-cimet az mindig ugyan az, de a Speed Guide vagy más sebbeség mérő oldal ill. torrent oldalak is mást irnak IP címnek de az mindig ugyan az ha jol vettem észre
Megnéztem haver gépét ott megint más féle képp van a net bekötve, neki at ethernet vezérlőbe be van bedugva ill a padláson van neki egy pici kis feketedoboz
Ráadásul neki semmi nics a tűzfalba beállitva, neki alapbol tölt vissza ill a zöld pipa.És már én is pipa vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Projektor topic
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Synology NAS
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest