-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
István Bp
újonc
válasz
blattida #10642 üzenetére
Köszönöm a javaslatot C.s.(őstag)-nak, valóban megtaláltam a C:\VTRoot\HarddiskVolume könyvtárakban az "eltűnt" fájlokat. (TotalCom-ban bekapcsolva a rejtett fájlok láthatóságát...) Előtte a C:\-t nem söpörtem át a kereséssel - mivel kizárólag egy másik partíción tartok és mentek minden munkafájlt, és az eltűnt fájl általam elszigetelőn belül látható útvonala is D:\-n volt..
Egyéb kapcsolódó érdekességek, amit még a megoldás keresés közben tapasztaltam:
(1) Próbáltam az elszigetelőből (ahol láttam a fájlokat) külső FTP szerverre fellépni, sikerült. Elkezdtem felmásolni oda a fájlokat. Van ahol sikerült, végbement a másolás, de azonnal el is tűnt a fájl (amennyire ellenőrizni tudtam ezek Windows-os FTP szerverek voltak). Találtam olyan FTP szervert is, ahova felmásoltam és meg is maradt a fájl - Linuxos rendszer volt mögötte.(2) Az elszigetelőből egyetlen "kijáratot" találtam. Ha az elszigetelőben futtatott programmal postscript fájlt írtam, akkor AZ látható volt az elszigetelőn kívül is (az a fájl amiből előállítottam, az nem...). Ebből a postcript fájlból aztán Distillerrel tudtam PDF fájlt stb. csinálni. (Gondolom ebből kiderült, hogy nyomdai előkészítéssel foglalkozom.)
-
C. s.
addikt
válasz
blattida #10642 üzenetére
Első körben föl is dobja, de hiába választom ki, hogy ne szigetelje el, és nincs is látható jele a programablakban (szakértő nézet, elszigetelt appok: 0), plusz kínomban a kivételek közé is beraktam már, mégis kizárólag akkor fut pár dolog normálisan, ha átmenetileg kikapcsolom. Nem tudom, minden esetben így volna-e, mert amit csak lehet, a Sandboxie-ba telepítek, ami szintén a kivételek között van, ahogy kell. (A SB honlapján írtak erről, meg is csináltam.) Lehet, hogy az kavar be ilyen módon.
A múltkor Krystal_s ajánlotta nekem, hogy a Shellcode injektálás mellőzöttek részben kell hozzáadni. Ezt nem mertem kipróbálni, mert nem tudom, hogy akkor teljesen kikerül a védelem alól vagy azért fél szemmel figyeli a CIS, ha valamit rendetlenkedik. Nem tudom, mi az a Shellcode.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Bittorrent topik
- Yettel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Filmvilág
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magyarított Android alkalmazások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest