-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frensys
tag
szólj nyugodtan moderátornak,mivan ha az én ismerősöm és nem tesz semmit?Amúgy meg minek szólnál,egyszerű a történet amit leirtam ide,irtam már kitöröltem a rohadt karantén dolgokat nincs mit képet feltenni ide vagy mást se!
Lényeg,két virusirtó avast és nod32 kitudta szedni a virust a fájlból és programból,a comodo meg csak szólt felismerte hogy virusos és karantén vagy eltávolit,mondom persze hogy elvátolit,mint avastnál is ezt kell nyomni..erre eltávolit ja,csak nem a virust hanem a programot.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- DELL T40 EMC Szerver
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest