- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- SSD kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frensys
tag
Nagyon szeretnék választ kapni kér kérdésemre,mert nagyon fontos lenne,előre is köszönöm!
A problémám a következő,visszatettem a comodot,működik is.De egyszerűen a logikáját képtelen vagyok megérteni a téren hogy idáig mindig vagy avast vagy nod32 vagy f-secure vagy kaspersky volt fent és soha ilyeneket nem csinált ami már kezd nagyon idegesitő lenni ugyanis folyamatosan törölgeti a cuccaim és vesznek el fontos dolgok amit nagy nehezen szereztem meg!!!
A többi virusirtó végezte a munkáját háttérben,párszor néha maunálisan lefutattam,de leginkább KISZEDTE a virust a fájlból ha talált és NEM TÖRÖLTE ELVÁTOLIT NÉVEN!
Szóval adott a példa,éjjelre bekapcsolva hagyom a gépet és reggelre vár egy piros ablak hogy talált 28 kátrevőt,mondom hogyan????-Ilyet egyik virusirtóm se csinált,azért virusirtó hogy ne engedje át!!Ez meg amikor gondol egyet elkezd keresgélni a winyón,és tegnap még semmit nem talált,ma már 28 kártevőt fájlokban és programjaimban,kérdezem én,milyen tűzfal/virusirtó az ami átengedi ezeket-comodo-hiszen az a feladata hogy ne engedje át!!Akkor minek kezdi el keresni manuálisan reggelre,inkább ne keressen semmit csak ne engedje eleve át ez e feladata!!Még jó hogy elkezdem én manuálisan vagy ő mint most reggelre keresni,mert különben tele lenne virussal a gépem!Tehát: MIért engedi át,és utána jókewdvűen talál mondjuk egyik napról a másikra 28 kártevőt,a másik kérdés meg hogy már nagyon elegem van abból hogy az összes virusirtóm idáig amit irtam KISZEDTE virust és NEM TÖRÖLTE A FÁJLT ELVÁTOLITÁS név alatt,távolitsa el a virust és ne a fájlt!!de én még olyannal a comodoval nem találkoztam hogy a virust távolitotta volna el mint idáig bármely program hanem TÖRÖLTE rohadt programjaim!EZ NEKI az elvávolitás!!Köszi ebből nem kérünk!Elveszett mgint vagy 50 fontos programom!!
Kérem szekértőket hogy erre a két dologra irjon,mert ez igy nem jó!
Köszönöm!!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LEGO klub
- Asustor NAS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Renault, Dacia topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eredeti játékok OFF topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest