Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vv5204
senior tag
Köszi a válaszokat!
Kicsit utána jártam és -magyar híján- jó pár külföldi tesztet elolvastam a CIS Antivirus védelméről. A jelek szerint még elég gyerekcipőben jár a Comodónál a vírusirtó szoftver.
Többnyire lehúzták a tesztek, mert nem volt elég jó a felderítő képessége és sok hamis eredményt produkált.
Azt például magam is észrevettem, hogy manuális kereséskor a memóriát ellenőrzi de registryt nem láttam, hogy szkennelte volna, más keresők találtak a registrybe szemetet.
Azért nem kell leírni, meg kell adni neki az esélyt, hogy a jövőben szépen tovább fejlesztik.
Egyenlőre azonban nem árt mellé egy viselkedés-alapú kiegészítő szoftver, mint plö a Threatfire.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen alaplapot vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lexus, Toyota topik
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest