Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Steam Deck
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Fú ilyenkor mennyire fel tud idegesíteni a CIS. Kb 10-szer futtattam tegnap ezt a kis programot és eddig semmi gondja nem volt, most meg ilyen baromságokat jelez rá. Szerintem false. Sok programnál csinálja, hogy simán engedi futtatni, pár nap múlva meg jelez rá ilyen reg. módosítást. Már többször kételkedtem ezekben, hogy false riasztások. Sőt másik verzió CIS másik rendszeren nem is jelez ezekre.
Ez most mi lehet? Egy parancssoros kis cucc, nem akarom, hogy bármit is átírjon a regben, ahogy eddig sem tette.
ui: Ez tényleg hülye. Átmásoltam másik mappába pl c:asztal és onnan indítva nem jelez rá, visszamentem a korábbi mappába d:, ott újra jelez, hogy nem beazonosítható.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3740
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest