Hirdetés
-
PROHARDVER!
CHUWI HI10 TABLET
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz
Tityahome #1796 üzenetére
Nekem akkor volt ennyi, amikor kezbe vettem eloszor
Semmi sincs fent, csupan a frissitesei
Semmilyen tarhelyfelszabaditoval nem tudom megoldani hogy 9gb-nal tobb legyen jelenlegDe mint irtam ez nem a tab hibaja, viszont teny, hogy nagyobb hattertarral ez orvosolhato lenne
Manapsag azert 128Gb nem nagy cucc egy windowsos masinanak, vagy pedig orokre vasalva wint kellett volna rapakolni vagy bovitesi lehetoseget.....vagy valami..vagy megy valahova(#1798) profit
Nalam, meg nem volt kartyaolvaso hiba eddig...koppkopp
-
direwolf
őstag
válasz
Tityahome #1796 üzenetére
A Windowson én kordában tudtam tartani a tárhelyet, csak az SD kártya olvasó szarakodik, így alkalmazásokat telepíteni elég necces. Androidon 8-10 giga van alapból ami viszont borzasztó kevés. Pillanatok alatt megeszik a frissítések és pár nagyobb játék. SD-re meg ez a droid verzió nem tud átrakni programot. Bár Necronom kolléga azt állítja neki sikerült integrálnia az SD-t belső memóriához, ez ellentmond az összes leírásnak, és amúgy is a fenti okok miatt nem is szeretném. Így lett Android only a tablet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Alcatel OneTouch Pixi 3 (8079) 10,1 tablet
- Szép állapotú Kobo Libra Colour Black e-book olvasó ~ 20 hónap magyar bolti garival! -
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest