Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Micro Four Thirds
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
Aktív témák
-
P.Ferenc
csendes tag
> A 90-es évek végén, ill. utána még egy-két évig én vettem az egyik újságot, másikat a
> munkatársam (Chip/PCWorld) és fénymásoltuk. Kettőre nem futotta volna, de így >mindkettőt el tudtuk olvasni. Még a fénymásolatokat sem dobtam el, ott porosodnak a >szekrény tetején.
Na ugye! Tisztességes-e mondjuk megvetetni egy 6000Ft-os zenei CD-t, ha azon egyetlen jó sláger van? Vajon nem fogják-e azt az egy számot lemásolni belőle és nem megvenni az egész körítést!? És kérdezem, hogy ki valójában a _bűnös_ ebben az esetben?
Azért ne legyünk vakok, a törvény és az igazság sokszor nem ugyanaz!!
Ezért mondom sokadszorra: olyan tartalmat kell csinálni, amit az ember megőríz és elővesz akkor, ha gondja van. Úgyhogy azokkal teljesen nem értek egyet, akik HÍREKET akarnak egy havilapban. Először is több hét az átfutás, másodszor éppen erre van az internet. Úgyhogy semmi értelme a három mondatos ''híreknek'', amiből 20 van egy oldalon. Csak arra jó, hogy kitöltsön néhány oldalt és hát szellemi terméknek végképp nem merném nevezni.
Akkor már lenne értelme, ha mondjuk egy oldalon bemutatnák az adott terméket az adataival együtt, mert ennek van tartalma. De hogy új kenyérfajta jelent meg a piacon, ez nagyon nevetséges hír, és a Chip-ben vannak ilyenek sajnos. Persze más újságban is, ez tény. -
ngabor2
nagyúr
-
bullseye
addikt
fillérre nem fogom lebontani az tuti, de van itten sok ember, aki lehetővé teszi, hogy másik sok ember írja a lapot, meg nekik mind nagy iroda - az egy adag pénz. Aztán papír, nyomda - megint egy jó adag pénz. Terjesztés is tényleg sok, stb. stb.
De szerintem adnánk mi 500-ért is utcán, csak fogyjon belőle 2-300000 példány, akkor valszeg a mennyiségből, meg a reklámból simán visszajön az engedmény. De szerintem elég, ha összegyűjtünk itt potom 100e potenciális előfizetőt, és már engedmények lesznek
Aktív témák
Hirdetés
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest