- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Milyen videókártyát?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Epson nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pozsi85
tag
Sziasztok!
Nekem is van egy ilyen kütyüm, ás nagyon tetszik, de a hálózattal nem boldogulok.
Tudnátok segíteni?
Beállítottam minden ipt meg minden, de mégsem tudok a laptopomban turkálni. Több próbálkozásom volt, a legtöbb amíg eljutottam, hogy jelszót kér a gépemhez, pedig NINCS rajta! Ötlet?
Negatívum: kár hogy nem megy a time shift funkció set-top boxxal (:
Szerk: ja és géppel látom a boxba dugott usb-t és még net is van mert épp netrádiót hallgatok... csak a laptopba nem tudok bemászni. (Win7)
-
rlazar
csendes tag
Igen!
Ebben már több nyelv van mint az eredetiben, köztük a magyar is!
-
rlazar
csendes tag
A TV rész rendben működik, még a rádió adókat is korrekten megtalálta.
Sajnos még HD adásokat nem tudtam megvizslatni, mert még nem vettem meg álmaim Tv-jét... -
kri37
csendes tag
válasz
#16155904 #11 üzenetére
Nem hiszem hogy a lan résznél van a probléma, mert fordított irányba a másolás egész jó sebességgel történik (5000 kb/s) . A lejátszóra történő másoláskor viszont a hasonló kezdeti sebesség hamar leesik 100-200 kb/s-ra ami viszont használhatatlan. Nálad is hasonló értékek vannak?
A TV egész jó, érzékenysége sokkal jobb mint az USB-s DVB-T vevőmé (Mondjuk ez nem biztos hogy meglepő)
-
rlazar
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap megvettem! Tetszik!
Firmware aktualizálás megvolt v.8.3.67 r4992
Igaz nem a leírás szerinti 15 percig tartott, hanem csak kb. 1,5 percig
Így van magyar menü is!
Ma DVB-T tesztet tervezek délután, remélem összejön! -
törölt tag
Szia!
Sajnos a legtöbb mediaplayer ilyen, ez nem a csak a chili sajátossága. Tesztek szerint a gigabites lan-nal rendelkezőknél se sokkal jobb a helyzet. Én inkább géppel másolom fel az anyagot az usb tárra, nagyságrendekkel gyorsabb.
Amúgy kellemes csalódás a készülék, hálózatról is szinte mindent simán játszik. (1-2 nagy bitrátájú 1080p-s film azért kifog rajta, de usb-s lemezről az is akadás mentesen megy.)
DVD iso-t teljeskörűen, BD iso-t kompromisszumokkal (hang, felirat váltható, de menü nincs) is lejátszik.
A felirat mérete, színe, pozíciója, kódtáblája, időzítése is változtatható. Az előnézet kikapcsolható. Menüje is gyors. Sajnos a tuner részét nem tudom próbálgatni, itt még nem elérhető a digitális műsorszórás.
Pár napos teszt után még nem találtam komoly negatívumot, valaki írjon már valami hibát, amit felfedezett. -
kri37
csendes tag
Sziasztok!
Az új firmware (http://www.chiligreen.com/site/hofer.asp) lehetővé teszi a NAS funkciót.
Viszont az eszközre kapcsolt USB tárra történő másoláskor (mondjuk számítógépről)
a kezdeti jó értékekről hirtelen leesik a sebesség (nagy file esetén)
Kipróbálná vki hogy nála is u.ez a helyzet? -
rlazar
csendes tag
Köszi!
Így már én is megtaláltam
[link]
Nekem is kábel TV-m van, de le akarom váltani a MINDIGTV-re ami úgye ingyen van, plusz a hálózati NAS-ról nézném a filmeketMa megnézem van-e még és ha igen akkor azt hiszem én is megveszem
-
rlazar
csendes tag
Érdeklődnék, hogy mi a konkrét típusa? A chiligreen.com-on nem találtam meg...
DVB-T-t probáltad?Még pénteken 12.31 láttam az Aldiban
-
snowdog
veterán
A felvételt még nem próbáltam. Elvileg bármiről fel is vesz, amit felismer: SD kártya, USB-n keresztűl HDD-ről, hálózaton keresztül amit lát, külső DVD-ről, és a beépített digitális földi vevőről.
Merevlemezt nem lehet bele tenni, elég kicsi a doboz mérete (persze nem csak ezért). USB-n vagy hálózaton keresztül tud HDD-t kezelni.
Gyönyörűen lejátsza a full HD (1080p) filmeket, különösen szép a kép, ha HDMI-vel van a TV-hez csatlakoztatva!
-
verba
csendes tag
nézegettem én is ezt a masinát. hogyan fesz fel usb-keresztűl?
van benne beépitet tuner?
merevlemezt lehet bele teni?
köszi. -
snowdog
veterán
Az Aldi hálózat árulja ezt a gépet: ChiliGreen Media-Box felvevő funkcióval 29.990 Ft/darab [link]
A paraméterei nagyon jónak tűnnek (ezért az árért):
videó: AVI, VOB, ISO, MKV, MOV, MP4, MPG, TS, WMV, DAT, IFO, RM, RMVB, Xvid Hochauflösende Videowiedergabe mit bis zu 1080p–FullHD
audio: MP3, WMA, OGG, FLAC, WAV, LPCM, ADPCM
felírat: SRT, SSA, SMI, IDX+SUB
kép: JPG, JPEG, BMP, GIF, TIFF, PNG
kártyák: SD/SDHC/MMC/MS
hálózat: 10/100 MbitLAN
TV: DVB-T Singlebeépített kártyaolvasó (SD/MC/MMS)
csatlakozások: HDMI 1.3-as kimenet (1 080p-ig), A/V (CVBS – sárga, piros, fehér), sztereó (L/R), SPIDF (optikai), USB 2.0
2 x USB-Interface külső memóriamédiák csatlakoztatásához
felvevő felbontás az AV-bemenetnél: 720 x 480 pixel (30 fps) vagy 720 x 576 pixel (25 fps)
minden szokásos audió- és videóformátumot támogat
NTSC-/PAL-támogatás
felirattámogatás: SRT, SSA, SUB, SMI
támogatott képformátumok: JPEG, BMP, GIF, TIFF
távirányítóval, AV-kábellel, Scart-csatlakozóval, tápegységgel
méret: kb. 19 x 4,3 x 13,9 cm (szé x ma x mé)
felvevő funkció külső USB-memóriamédiára
mint pl. külső merevlemez vagy USB-Stick (nem képezi az ajánlat részét)DVB-T-Tuner EPG-vel és teletexttel
felvett videók visszajátszása Full HD-felbontásban
támogatja a legújabb videóformátumokat, mint pl. MKV, H.264 stb.
videófelvevő funkció
HDMI-kimenet az egyszerű kábelezésért
CVBS-kimenet régebbi TV-készülékek csatlakoztatásához
audió-/videó-StreamingKi tud róla gyakorlati tapasztalatokat mondani? Szándékomban áll venni egy ilyen gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- PlayStation 5
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Apple Watch 9 45mm LTE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest