- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szia!
Sajnos a legtöbb mediaplayer ilyen, ez nem a csak a chili sajátossága. Tesztek szerint a gigabites lan-nal rendelkezőknél se sokkal jobb a helyzet. Én inkább géppel másolom fel az anyagot az usb tárra, nagyságrendekkel gyorsabb.
Amúgy kellemes csalódás a készülék, hálózatról is szinte mindent simán játszik. (1-2 nagy bitrátájú 1080p-s film azért kifog rajta, de usb-s lemezről az is akadás mentesen megy.)
DVD iso-t teljeskörűen, BD iso-t kompromisszumokkal (hang, felirat váltható, de menü nincs) is lejátszik.
A felirat mérete, színe, pozíciója, kódtáblája, időzítése is változtatható. Az előnézet kikapcsolható. Menüje is gyors. Sajnos a tuner részét nem tudom próbálgatni, itt még nem elérhető a digitális műsorszórás.
Pár napos teszt után még nem találtam komoly negatívumot, valaki írjon már valami hibát, amit felfedezett.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged