Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asztrofotózás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
sz0k3e_
aktív tag
Uhh srry, valóban, 410W
Amúgy a lap nem új, mármint egyel előző vásárlási szériából való
Azzal rendesen ment a Mercury táppal, nem kapcsolt ki. Jah és már megbocsáss, 6600GT-t nem fogom rábízni a Mercuryra
Amúgy meg megfigyeltem, hogy a 20pines ATX csatlakozóba csak 19 kábel m1 bele, hiányzik az egyetlen -5V -os ág. Ezt megkérdeztem az eladótól, azt mondta, hogy az újakról mindegyikről hiányzik, mert az alaplapokon ritkán használják csak, és eddig egyetlen MSI lappal volt csak probléma a -5V -os ág hiánya miatt, ott is csak az integrált hangkaresz nem működött. Amúgy már többször szétszedtem az egész gépet, visszakábeleztem, ez se segített.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest