- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Acer notebook topic
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon EOS DSLR topic
- BIOS frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
I_Am
veterán
És bumm a műanyag elvágta a kezed.
Amugy komolyra fordítva a szót, tényleg nem egy rezgő lemezből készült ház. Ezért is szeretem, mert nem rezonál ha ventit rakok bele, meg szvsz egyszerű szerelni is. Nekem nem vágott, viszont alkatrészek már sebesítettek meg, meg a pandoit szalag levágott vége is.
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
válasz
zsoltee10 #29 üzenetére
LOL!
Zsoltee Te tudod, hogy nekem a PH!-s cikk óta megvan a Matrix házam azóta szerelgettem benne nem keveset, de soha nem vágta el a kezem. Valóban csak előlapban különbözik. Nekem még ráadásul zöld is belül (zöld ledes ventik, és neon) A névadást bízzuk a cégre, de ne kössünk bele, mert a dragonba sincs semmi sárkányos...lol.Aki meg olyan láma, hogy egy chieftec házzal elvágja a kezét és még fikázó totyikot is nyit neki....no comment.
talán nem vette észre, hogy más vágta el a kezét, vagy az ebéd után nem tette le a kést és az is a kezében volt mikor szerelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magisk
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Elite: Dangerous
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest