Új hozzászólás Aktív témák
-
flacika
tag
válasz
Csaba_20_ #783 üzenetére
Na látod, akkor ha 2 érinkezőst tesz bele attól a táp még fogja vezérelni csak nem látja a ford.számot. A sárga vezetéken csak GND impulzusokat ad ki a venti, RPM-függvényében, de ennek semmi köze a szabályzáshoz.
Idézek:
''Bár beszerelhetsz 2 érintkezőset is, de akkor az folyamatosan fog üzemelni, maximális fordulaton.''
A két vezetékest is vezérelheted tápfesz. változtatással, sztem a harmadik kanóc csak simán ki van vezetve a tápból hogy tudd monitorozni.
És ne érts félre nem kötekedni akartam, ha tévedek akkor bocs, én így tudom. -
-
flacika
tag
Hát az szopás.
Asszem _Volkovy_-nak csinált ilyet a LCX-01 de neki azért mert nagyon szétrakta a vinyókat, utána berakta közvetlen egymás alá akkor elhalgatott. Azért elég durva hogy ezek a házak+vinyótartók pont a rezonancia elnyelésére lettek kifejlesztve.
Nekem is ez volt a gondom én ilyen gumi csíkokra függesztettem a vinyát és így már semmi hangja nincs.
Hát passz, próbáld meg átrakni legalulra vagy legfelülre... -
flacika
tag
Sziasztok!
Nem tudja vki hogy LCX-01BL-BL-B-t táp nélkül lehet-é szerezni vhol az országban?
Thx -
flacika
tag
válasz
sosperecek18 #662 üzenetére
-
flacika
tag
Na pont ettől féltem, nekem táp nélkül kellene szerinted úgy nem lehet kérni? (van már egy 420-as chieftec tápom)
A gyártó honlapján én úgy néztem hogy nincs benne táp.
Egyébként azon én is csodálkoztam hogy csak fekete színben van ez a sorozat a kisker árlistákon, na mind1 azért köszi. -
flacika
tag
Hi!
Megint megkérdezem hátha vkinek van ötlete hogy hol lehet beszerezni az alábbi házak vmelyikét:
CA-01BL-BL-B,
BA-01BL-BL-BL,
BA-01W-W-W,
BA-01BL-BL-SL.
Eddig sehol nem találtam egyiket sem. Egyébként ezek táp nélküli házak?
Thx -
flacika
tag
Hi All!
Nem tudja vki hogy Chieftec CA-01BL-BL-B házat lehet-e kapni az országban vhol?
(én nem találtam sehol)
Thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest