- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Chromecast topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
semmi gond, phantom bácsi segített, ezer köszönet neki is, meg neked is a próbálkozásért :)
sikerült betenni a cd-t, de asszem meghalt :( nemtom mi lehet vele, bios meghal amikor keresi. jól van minden összekábelezve, jumperezve, de mintha nem kapna áramot(nem világít, nem lehet kinyitni a tálcát). kipróbáltam több csatlakozón is, de 1ikkel sem ment. -
Phantom Lord
aktív tag
Igy:

-
Mosqu!to
addikt
naszóval. ma volt szerencsém venni egy ilyen házat, és volt 1 meglepő dolog. fent, az 5,25'' -os helyeken nincsen cd-nek csavarozható hely, helyette kaptam, a ház ajjára csíptetve kis ''füleket'' vagy nemtom hogyan nevezzem miket. nos ennek a felszerelési módja érdekelne, ugyanis nem nagyon akkar összejönni számomra, és a cd-t a 3,5''-ba nem nagyon tudom bepréselni :))
amúgy fasza a ház(ezüstmetál), és az oldalára kaptam 1 ventit is, amit ha nem lett volna ott, odamoddoltam volna, a vga hűtése érdekében :)
segítségeket előre is thx!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Phanteks Enthoo Luxe fehér PC ház
- 27% - Corsair iCUE XC7 RGB ELITE LCD CPU vízhűtés blokk
- Chieftec iArena GPC 600S 600W tápegység
- Corsair Hydro Series, H115i RGB PLATINUM, 280mm Radiator, Dual 140mm PWM fans, Liquid CPU Cooler
- 3 db tokos ventilátor készlet 120 x 120 mm Pro Gaming ARGB, PWM vezérlő, távirányító
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest