Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
semmi gond, phantom bácsi segített, ezer köszönet neki is, meg neked is a próbálkozásért :)
sikerült betenni a cd-t, de asszem meghalt :( nemtom mi lehet vele, bios meghal amikor keresi. jól van minden összekábelezve, jumperezve, de mintha nem kapna áramot(nem világít, nem lehet kinyitni a tálcát). kipróbáltam több csatlakozón is, de 1ikkel sem ment. -
Phantom Lord
aktív tag
Igy:
-
Mosqu!to
addikt
naszóval. ma volt szerencsém venni egy ilyen házat, és volt 1 meglepő dolog. fent, az 5,25'' -os helyeken nincsen cd-nek csavarozható hely, helyette kaptam, a ház ajjára csíptetve kis ''füleket'' vagy nemtom hogyan nevezzem miket. nos ennek a felszerelési módja érdekelne, ugyanis nem nagyon akkar összejönni számomra, és a cd-t a 3,5''-ba nem nagyon tudom bepréselni :))
amúgy fasza a ház(ezüstmetál), és az oldalára kaptam 1 ventit is, amit ha nem lett volna ott, odamoddoltam volna, a vga hűtése érdekében :)
segítségeket előre is thx!
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 1,5 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest