- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
semmi gond, phantom bácsi segített, ezer köszönet neki is, meg neked is a próbálkozásért :)
sikerült betenni a cd-t, de asszem meghalt :( nemtom mi lehet vele, bios meghal amikor keresi. jól van minden összekábelezve, jumperezve, de mintha nem kapna áramot(nem világít, nem lehet kinyitni a tálcát). kipróbáltam több csatlakozón is, de 1ikkel sem ment. -
Phantom Lord
aktív tag
Igy:
-
Mosqu!to
addikt
naszóval. ma volt szerencsém venni egy ilyen házat, és volt 1 meglepő dolog. fent, az 5,25'' -os helyeken nincsen cd-nek csavarozható hely, helyette kaptam, a ház ajjára csíptetve kis ''füleket'' vagy nemtom hogyan nevezzem miket. nos ennek a felszerelési módja érdekelne, ugyanis nem nagyon akkar összejönni számomra, és a cd-t a 3,5''-ba nem nagyon tudom bepréselni :))
amúgy fasza a ház(ezüstmetál), és az oldalára kaptam 1 ventit is, amit ha nem lett volna ott, odamoddoltam volna, a vga hűtése érdekében :)
segítségeket előre is thx!
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest