Aktív témák

• Spirit

őstag

tonlány 3mbit-es adsl-em van havi 15800ft-ért, ehhez jön hozzá a telefon alapdíja, ami nálam 3600ft.
    Történt 3 hónappal ezelőtt,hogy egy szép telefonszámlát csináltam, amit nem bírtam kifizetni.Részletfizetést kértem, aminek az első részletét benyomtam, a következőt ismét, de a tárgyhavit nem...a netet MINDEN esetben fizetem rendesen. 3 napja egyszer csak elment a szinkronjel a modemen. Mint kiderült összesen 2 órányi telefonálás után(ügyfélszolgálatok oda-vissza) a trékom egyoldalúan, figyelmeztetés nélkül teljesen megszüntette a szerződést...emiatt a netem is szünetel.....
    2 megoldásom van: 1.
    bemegyek, és egyösszegben a teljes tartozást kipengetem a telefonra, majd írok egy kérvényt, amiben új szerződést kérek, ezt 30 napon belül elbírálják!! :Y Ha a válasz igen, akkor megvárom,míg bekötik(újabb 30 nap)....ezután elkezdem hajtani a tréonlányt, és a felfüggesztett netkapcsolatomat visszaállíttatom(15 nap), mivel szüneteltetik aktív vonal hiányában. Februárra lenne 3000/350kbit-es netem, összesen havi 19400ft-ért!

2. megoldás: Megrendelem a Chello plust havi 15900ft-ért, ebben akció keretében 1 éves ingyenes upc telefonelőfizetés is van. 5150kbit/512kbit sebességgel megrendeléstől kezdve 30 napon belül bekötik..a korlát ugye 60gb...A telefont kifizetem részletekben, az adsl-t meg lemondom...

A 2. megoldást választottam, ma este megrendeltem online a Chello Plus-t.
    Szerintetek jól választottam? :DD :DD

Szerk.: Számomra nagyon fontosak a pingek, rengeteget COD-ozok neten...eddig a bix-re 11-12-es pingem volt.E téren hogy áll a Chello?</p><p>[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Aktív témák