-
PROHARDVER!
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nem mindennapos dolog, ez a kernel initramfs gubanc elég ritka volt ahhoz, hogy átcsússzon rajtunk tesztereken. Nekem itthon 3 Chakra telepítésem van, egyiken sem jött elő.
A modul error meg csak annyi, hogy le kell cserélni két csomagot. Az okot pontosan nem tudom, ezt is jeleztem nekik.
Egyszerűen csak tedd fel ezt a két csomagot:acpi_call-dkms vhba-module-dkms
, ezek lecserélik a meglévő, nem dkms verziókat és az error megszűnik. -
de engem nem győzött meg arról, hogy ezt akarom nap mint nap.
Engem sem az, hogy rakjam fel a régi kiadást, miután olvastam, milyen és mennyi változás történt a rendszer alapjaiban. Mondjuk én időnként követtem az új kiadás dolgait. Rolling rendszerű disztróknál nem túl szerencsés sok éves kiadást felrakni, ha van újabb(még halfrollingra is igaz ez), főleg ha ilyen változások vannak. Te már csak azért is a régit raktad fel, holott olvastad az új kiadásról szóló hozzászólásokat.......
no offense
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 4
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Bluetooth hangszórók
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged