Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autóhifi
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt112
tag
Annyi változott hogy most megint xp-t használok de most sem az igazi.
Ha full sávszélességgel töltök le (torrent) akkor nagyon belassul a böngészés. Más ilyenkor is tökéletesen tud böngészni ? -
Anubis_9
addikt
Sziasztok! Ma 8 megás Invitel ADSL-ről 15 megás szintén Invitel ADSL-re váltottam. v5.10-es CfosSpeed-et használok. A kérdésem, hogy kell-e bármi műveletet végrehajtanom a programmal, hogy probléma nélkül lekezelje a megnövekedett sávszélességet.
Emlékszem, annak idején, amikor 1 mb-ról 4 mb-ra váltottam, uninstallálnom kellett és újra fel kellett telepítenem, mert nem működött megfelelően a progi.
Köszi!
-
ztoldy
senior tag
válasz
v.attis #1538 üzenetére
Ha nem frissítesz firmware-t és nem támogatja az ICMP csomagok szabályozását, akkor sehogy. Egyébként az a leírás az én leírásom, de engedély nélkül kitették a saját oldalukra.
Ebben az esetben felesleges a cfosspeed-et telepítened, mert csak ront a helyzeten. Amit tehetsz az annyi, hogy max feltöltési sebességnek az maximális feltöltési sebességed 80%-át állítod be a µTorrent-ben és akkor normálisan lehet böngészni mellette.
-
v.attis
őstag
Sziasztok!
Egyedül használok egy kábelnetet és szinte mindíg torrentezek. Feltettem az 5.10-es cfosspeedet. Szerintem nem megy. Nem venném észre, hogy jobban tudnék böngészni. Mindennek a prioritását levettem csak a böngészőét hagytam maximumon és a skype-ét. Szerintem valami nem jó. Tegyük hozzá, hogy wifin netezek egy laptoppal és egyedül használom ki az egész sávszélt.
ITT találtam egy leírást, de rögtön a parancssoros ping tesztelésen megbuktam, mivel a progi parancssorban azt írja, hogy:
"unhandled command, but no port is open yet. maybe the command could be handled when a port is open. use 'spd help' for a help screen. "
Szóval ennyi. Tipp a jelen felállás melletti helyes beüzemelésre?Ajjaj, most olvasom lentebb, hogy TP-link routerekkel nem egyezik a progi, nekem meg az van. Hát nem fogok firmware-t frissíteni, mert eddíg nagyon faxa volt, emiatt nem fogom kockára tenni.
A kérdés még mindíg fenn áll, ha torrent mellett akarok böngészni normális tempóban, akkor hogyan üzemeljem be jól a progit? -
ztoldy
senior tag
Akkor szokott 999-re ugrani a ping, ha valami gond van a hálózattal. Vagy szolgáltatói részről vagy router szintjén. Lehetséges, hogy egy router újraindítás segít a helyzeten. Továbbá a tűzfal beállítások pontos elvégzése fontos, de mivel nálad a pingekre érkezik válasz, ezért nem lehet gond ezek beállításával.
-
Himym
senior tag
De az a vicces, hogy 33mas pingről ugrik fel 999-re mondjuk úgy 3rom percenként, de akkor is ha mindenki a hálózaton van vagy ha senki sincs, normláis módban nem kellene így ugrálni mert senkinek se ugrál szerón... A net az 25mb/seces maxon 1,5mb/sec használható ki tesztelve torrentel...
Nem szoktam semmit se kapcsolgatni m ert a végén elnyomom... A net az így is úgyis gyors csak a pingre próbáltam emgoldást keresni de úgy letszik nem fog összejönni.
-
ztoldy
senior tag
Ez teljesen jó beállítás, mert majdnem mindenhonnan visszajön az összes pingre a válasz.
Ez néztem, hogy be van kapcsolva a ping javítása, ha nem játszol, akkor azt ki kell kapcsolni, mert lelassítja a böngészést.Ha több gépetek van, akkor minden gépre érdemes felrakni és mindegyiken beállítani együttműködő módra a programot.
Azért a program sem mindenható, ha pl. rossz a hálózati vonal, mert mondjuk messze vagy a központtól és alapjában véve magasak a pingjeid stb., akkor a cfosspeed sem képes csodát tenni.
-
Himym
senior tag
Mwegnéztem a beállításodat beállítottam feltoltam amx prioritásra a programjaimat továbbra is laggolok és nem változott semmit az egész... Mintha itt se lenne. És cseszeget az aktiválással...
De szerintem én nem állítom be jól nicns is normáli menü job klikkből kell mindent irányítani már ez nem tetszik.... Semi menü semmi
De elfogadok okos ajánlatokat.
-
Himym
senior tag
Sziasztok.
Halottam sokszor erről a progirl és szeretném ha feltájékozatnátok a progirül szal kezdő beállítások, hogy áállítsam be, hogy ne menjem a rovásomra egyszer letöltöttem azt haza küldtem a netemet szal pls help.
Köszi a segítséget.
Nincs kedvem átolvasni 5k hsz-t -
djyuri
őstag
Sziasztok!
mi a megoldás arra,ha semelyik verzió nem talál drivert az adott géphez?
-
Zsolt112
tag
üdv!
Cfosspeed, a letöltést is tudja priorizálni? Régebben mintha úgy olvastam volna hogy csak a feltöltési ágat tudja.
A problémám annyi hogy lecseréltem az xp-t 64 bites win7-re, persze a cfosspeed-et is felraktam amit xp-n már régóta használtam. xp-n 4.50es verzióm volt és ott ha futott a torrent kliens és max sávszélességgel töltöttem fel is le is, böngészni is tudtam teljesen jól.
win7 alatt a legujabb 5.10es x64 verziót raktam fel ha maxal töltök le akkor nagyon belassul a böngészés. Feltöltés ellenére a letöltés megy maxal szóval az ACK-at szépen priorizálja viszont böngészni csak akkor tudok ha kicsit korlátozom a torrentkliensben a letöltési sebességet. Az első kérdés hogy kellene-e letötést is szabályoznia a cfosspeednek, xp-n mintha azt tette volna, ha igen mivel lehet a probléma?Eredeti licencem van, a pingek kimennek a válaszok is megérkeznek, a torrent kliens utorrent. Most a TTL-t átállítottam 3-ra az alap 5ről, bár nem hinném hogy ez lenne a gond az ötödik állomásnál sem volt gond a tracert-el nézve.
-
djyuri
őstag
Nekem pont ez a bajom.
Hogy már csak a kódot kéri.
Ugyanis telepítéskor kért nevet és email címet. ott tévedtem egy betűvel. És ugye toth gabor és az én e-mail címemhez való kódot kaptam. És ezt a mail címet rontottam el....co lett a vége .com helyett. És az istenért se tudom újrakéretni vele,így meg nem fogadja el sehogy a kódot,amit kaptam.De épp írok valamit a szerkesztőségnek,ha egyáltalán sikerül németül írnom
-
djyuri
őstag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy cfosspeed-et.
Eddig demókat használtam,de mára az összes lejárt.
Nos beírtam neki a kapott email címet és nevet,de egy betűt elrontottam....és sehogy se tudom módosítani és így hibás jelszó üzenetet ad vissza. Akárhogy,akárhányszor akármelyiket raktam most újra,nem tudom neki sehol megadni a felhasználói adatokat újra.Tudja valaki,hogy hol lehet ezeket módosítani vagy törölni?
Köszönöm
-
ztoldy
senior tag
válasz
BoogeyM@n. #1517 üzenetére
Ha megvetted a programot, akkor kaptál hozzá egy cfosspeed.key fájlt és a licenc kódodat. Regisztráláshoz el kell indítani a cfosspeed.key fájlt és ott kell megadni a kódot.
-
BoogeyM@n.
aktív tag
Háj people
Még réges régen megvettem a progit de nem tudom hova kell beírni a kulcsot az új verzióban 5.-osoknál?
-
ztoldy
senior tag
Szia!
Igen átköltöztettem az oldalamat máshova csak a leírást felejtettem ide belinkelni.
Íme az új cím: cfosspeed beállításokKöszönöm, hogy szóltál!
-
St3venson
tag
Hali!
Most fogják bekötni a Digi lanos netjét, és érdeklődnék, hogy szerintetek elég a cfosspeed program hozzá, vagy más is kellene?
Köszi
-
Melorin
addikt
Már próbáltam jópár verziót, most épp a legújabb 5.10 trial-t nyúzom, de semmi különbség.
De mondom, azt a dolgát teszi, hogy a feltöltés nem korlátozza a letöltést, csak a többi nem olyan, mint régen.
Eleinte szinte észre sem vettem, hogy megy valami torrent a háttérben, max 1mp-cel később töltődött be minden oldal, most meg vagy' 10-el. -
ztoldy
senior tag
válasz
Melorin #1508 üzenetére
A böngésző hozzáadása a programhoz teljesen fölösleges, mert gyárilag be van állítva a HTTP/HTTPS, FTP kapcsolatok prioritása. A program készítői külön felhívják a figyelmet, hogy ne adjuk hozzá a böngészőt a szabályozandó programok közé, mert összeakadhatnak a beállítások.
A probléma előtt telepítettél újabb verziót vagy egyik napról a másikra lett rossz?
Melyik verziót használod? Illetve legális licencet használsz-e? -
Melorin
addikt
Miért van az, hogy míg régebben torrentezés közben is villámgyorsan tudtam böngészni Cfos-sal, mostanában viszont szinte lehetetlen netezni közben?
A Cfos elvileg működik rendesen, mert a letöltési sebességem maximális miközben töltök valamit felfelé, míg a Cfos kikapcsolása után leesik. Csak nem fürge, mint amilyen eleinte volt a programmal. Pedig olyan jó lenne...
Az utorrent prioritását a legalacsonyabbra vettem, a Chrome-ét maximálisra, de ez sem segített. -
dundeeto
csendes tag
Szia!
Az Invitel ADSL hálózatára a megoldás, hogy fel kell rakni a cFos broadban connection-t és a cFos speed-et. Csak a broadband-al nem lett sokkal gyorsabb. Mellé a speed-et is fel kellett rakni, hogy optimalizálja a kapcsolatot. Full torrentezés mellett is normálisan lehet netezni. Alig lehet észrevenni, hogy megy a torrent. Jól működik hiba nélkül.
Remélem segítettem másnak is ezzel az infóval.
Amúgy a sávszélességem :8096/512 kbit/s
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest