- Apple notebookok
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- iPad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gibo
senior tag
Ha nem tévedek úgy a Hisense, akárcsak a TCL is rendelkezik már tavaly óta megvásárolható mini led tv-val vagy?
[ Szerkesztve ]
Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
-
Joshi
titán
A mini led az egy sima LCD paneles tévé, csak a háttérvilágítást Mini LED-kel oldják meg. A cikk a Micro LED-ről szól, ahol minden egyes pixelt egy valódi RGB LED biztosítja. Eddig az értelmezhető képátlóval voltak gondok 4K felbontásban. Sajnos még mindig ezért ilyen drága ez a kijelző technológia.
-
TeeJay
félisten
Engem nem zavar ha nem tudnak kis méretűt gyártani belőle, valahogy be tudom tenni a 85-98" TV-t is csak 55" LCD árban adják és máris veszem
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Komplikato
veterán
OFF: A Sharp a CES-en bemutatott egy prototípust a QDEL kijelzőből, ez csak valami 21.5"/21:9 kijelző volt. Erről a legtöbb szakmai híroldalon egy sort se láttam. Ez gyakorlatilag egy olyan QD-OLED kijelző, amiben NINCS szerves anyag, így az nem tud kiöregedni és/vagy beégni. Maguk a kvantum pontos kristályos képpontok világítanak. A kérdés az, hogy ez hamarabb elterjedhet e (ha most még félkész), mint ahogy a mikroled lejön megfizethető kategóriába?
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Joshi
titán
válasz Komplikato #6 üzenetére
Szerintem olyan nincs hogy QDEL, ezt honnan vetted?
-
Joshi
titán
válasz univerzita #8 üzenetére
Nagy nehezen megtaláltam, akkor ez valami nagyon új dolog lehet.
-
mandelbroth
csendes tag
Ez azért nem teljesen igaz.
A régebbi háttér lehetett neon fólia vagy LED de direkt világítású
A mini LED lehetősége hogy adott helyen működik és változó fényerővel így hol fekete kell ott nem üzemel.
A gond a micro LED esetén sz lesz hogy magas lesz a hőtermelés a LED hamar tönkre fog menni az előállítási költsége meg horror áron lesz folyamatosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rendőrségi feljelentés
- Ilyen specifikációkkal érkezhet a 2025-ös ThinkPhone
- Apple notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mobil flották
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest