Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
Én azért most megnéztem házon belül a Yoga 14-es verziót, 1430g az alapkiépítésben. Ez pedig tabletként 785g, ami majdnem a fele. Saját tapasztalat: van egy céges iPad Pro + billentyűzetes tok, minden értelmét elveszíti, mint tablet, a súly a miatt. Ezt a tokot egyszerűen nem viszem magammal, mert együtt egy kisebb notebook tömegét adják. A tablet legyen tablet.
Én inkább az agyonbonyolított szoftveres és hardveres felépítés miatt aggódnék, ha szükségem lenne rá. Win + Android, x86 + Arm, hány helyen lehet inkompatibilitás, meghibásodás.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Akciós üzleti laptop! HP EliteBook 840 G1
- HP probook 650 i5 8gen Windows 10pro
- Nagy Teljesítményű Acer Nitro Gamer Laptop 5 (RTX 3070) - GARANCIÁLIS 2026 VÉGÉIG!
- Prémium Hordozható Razer Blade Stealth Gamer Laptop 13" Karcmentes Állapotban
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest