- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Ők például nem RHEL-t és CentOS-t használnak professzionális szolgáltatások nyújtására, hanem leginkább Debian-t: https://rackforest.com/
-
kovaax
őstag
Nem írtam, hogy bash scriptelésről van szó, akkoriban még nem is volt bash.
Másrészről meg már ha egy script is feladja a leckét, akkor a C programoktól se várok sokat. És fizetős zárt kódú unixról beszélünk, tehát semmi előnye nincs a fizetős unixnak a linuxhoz képest.
Szumma-szummárum: A Redhat és a többi fizetős disztribució tulajdonosa igenis adjon vissza valamit a tesztelő bázisának, ha azoknak nincs feltétlenül szükségük támogatásra. Ahol most dolgozok, ott például éves auditok vannak, és megnézném azért az auditor arcát, ha azt mondanám neki, hogy erre az operációs rendszerre nem vettünk támogatást, mert mi nagyon fasza gyerekek vagyunk, már 24 éve linuxozunk, meg a többi rizsa...
Sok helyre kell fizetős linux, belőlük is meg tudnak élni szépen.
-
kovaax
őstag
Én sokáig üzemeltettem fizetős (ma már halott) unixot is, amit indiai olcsó programozók "fejlesztettek". A kernel kódját nem láttam, értelem szerűen, de ami scripteket gyártottak, azok alapján nem gondolnám, hogy pénzért jobb kódot kaptunk, mint ingyen a linuxtól. 94-óta unixozok egyébként, és 96 óta csak linux van az otthoni gépeimen.
-
Vladi
nagyúr
"Nem értem hogy ezen mit kell amúgy felháborodni, a RHEL-nél emberek dolgoznak pénzért"
15 éve dolgoznak ott emberek pénzért, ez alatt a 15 év alatt a rh végig nyereséges volt. Nem szorulnak rá.
Az érem másik odala, nem csak pénzért dolgoznak ott emberek, hanem önkéntesen tesztelőként. Na eddig ez volt a "jutalmuk". Mostmár dolgozzanak ingyen, fizessenek ha kell valami."jobb ha nincs ingyen."
Tévedsz. Amióta egyre inkább nincs ingyen, egyre rosszabb a helyzet. Kezd az egész kóceráj a használhtatatlansági lóoldalra esni. A katedrális és bazár elvet érted?"Mondjuk én könnyen beszélek egyelőre."
Mondjuk ha 20 éven át tolnád a kódot és a tesztelést önkéntes alapon a free szoftverbe és cserébe jogosan használnád ingyen a rh cuccokat mondjuk 50 szerveren - de lehe akár 500 is és most közölnék vele, hogy köszi a munkát de ezentúl fizess, hogy goldozhass.... égnek állna a hajad.
"potyáztak"
Potyáznak... mondom én, hogy el vagy tévedve. Ez nem ms. Még. De már dolgoznak rajta. Potyázva sikerült eljuttatni a közösséget oda, hogy milliárdos üzlet lett. De milliárd már kevés, kell a második, haramadik stb...a kressesről: láttál valaha kresselni top disztrót?
-
Ablakos
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged