Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
6.7-en is elszúrták az intel drivert. Az új kernellel bootolni sem tudok.
Bár egy ideje nem néztem.Lehet, hogy jó lenne az, csak máshogy kell beállítani.
Le tudod ellenőrizni, hogy alkalmazza -e az opciót? Kézzel nem tudod menet közben bekapcsolni?
(#454) Ablakos:
Én tegnap raktam fel, és nagyon elégedett vagyok. Az előző 2 ilyen frissítésnél voltak gondok, most nem. Úgy látszik ennek is kell idő, mire kiforrja magát. (Mondjuk már hová. Egyszer tesztel a programozó, egyszer tesztelnek fedora rawhideban, majd fedora alfa és bétában, majd red hat alfában/bétában, majd centosben utána frissítés előtt mégegysezr, tehát ennek működnie kell.
)30< perc, igaz ssd-n, de hibátlanul települt 1 giga frissítés 920 csomaggal. 30<perc!!! Ezt csinálja utánunk Redmond.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DJI topic
- Bittorrent topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gitáros topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Bár egy ideje nem néztem.
)