Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
6.7-en is elszúrták az intel drivert. Az új kernellel bootolni sem tudok.
Bár egy ideje nem néztem.Lehet, hogy jó lenne az, csak máshogy kell beállítani.
Le tudod ellenőrizni, hogy alkalmazza -e az opciót? Kézzel nem tudod menet közben bekapcsolni?
(#454) Ablakos:
Én tegnap raktam fel, és nagyon elégedett vagyok. Az előző 2 ilyen frissítésnél voltak gondok, most nem. Úgy látszik ennek is kell idő, mire kiforrja magát. (Mondjuk már hová. Egyszer tesztel a programozó, egyszer tesztelnek fedora rawhideban, majd fedora alfa és bétában, majd red hat alfában/bétában, majd centosben utána frissítés előtt mégegysezr, tehát ennek működnie kell.
)30< perc, igaz ssd-n, de hibátlanul települt 1 giga frissítés 920 csomaggal. 30<perc!!! Ezt csinálja utánunk Redmond.

Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bár egy ideje nem néztem.
)