Új hozzászólás Aktív témák
-
Héraklész
aktív tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
BIOS-frissítéshez kell kisméretű, megbízható... na ilyen pont nincs már.
USB-C-s pendrive? Inkább SSD. -
Sinesol
veterán
válasz
Hieronymus
üzenetére
Az a baj ezekkel, hogy nagyon alacsony a dpi, ami sokat szamit, mert touchscreen rèvèn ezeket közelröl nèzed. Az 55 szerintem total hasznalhatatlan pixeltenger, a 42 so-so, de a 31 inch optimalisabb 4k felbontashoz.
-
Viktor81
senior tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Ismerem a iiyama kínálatát, tudomásom szerint a mai napig nincsen UHD felbontású monitorjuk ebben a méretben. Jelenleg nagyon hasonló 4K LG monitorjaim vannak, azok mellé, vagy az egyik helyett lenne jó egy szinte azonos kinézetű és műszaki tartalmú darab. (ui.: ha egy tesztelő arra hivatkozik, hogy itt egy hasonló darab és van egy ennyire jelentős különbség, mit az érintés alapú bevitel, akkor az nem hasonló. Illetve úgy hasonló, hogy teljesen más...)
@Sinesol Köszönöm, de nekem csak egy panel kell, még a tartóját sem használnám (ahogyan a jelenlegi LG-k lábai is bontatlanul hevernek valahol) Én egy alap érintőképernyőt szeretnék és nem értem, miért nem lehet kapni, miközben minden ebbe az irányba megy. 2010 körül egy elektronikai bérgyártó R&D laborjában dolgoztam, a Dell-től és talán az LG-től (vagy ACER-től) már akkor volt érintőképernyőnk 24"-ban és ez 15 év alatt nemhogy elterjedt volna, teljesen háttérbe szorult. Komolyan nem értem az okát, miközben minden erről szól. Miért olyan nagy elvárás egy 32-es touch monitor?
-
Viktor81
senior tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Értelmetlen, valóban és ezért nem értem ezt "A Smart Monitor Swing (hivatalos nevén LG 32U889SA-W) tulajdonképpen két fő komponensből áll: az állványból és magából a képernyőből. Ezek közül a másodikat már láthattuk, hiszen valami nagyon hasonlót kapunk a korábban tesztelt SR85U okos monitornál" Ezzel kezdődött a cikk, de az SR85U nem érintőképernyő. Ez a bemutató, vagy teszt, vagy mi így értéktelen, ne haragudj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Call of Duty: Black Ops 7
- New World - az új Amazon MMORPG
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyomtató topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- DELL P2418HZm monitor Webkamerával! 1920x1080 IPS panel állítható magasság HDMI, PIVOT
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . DP 2.1 . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- Alienware AW3423DW QD-OLED monitor - 2028. 01. 24-ig tartó ALZA jótállás
- 10" Full HD Érintőképernyő - Crestron M201923006 TS 1070 Touch - Piaci ár alatt
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Jackson elektromos gitár
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest