Hirdetés
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Esther
tag
Koszi!
+neztem tenyleg 64bit
akkor ezzel nem is erdemes foglalkozni ugye? bar inkabb a proci es a mem erdelet...
El is felejtettem: a tapom noname [Solarmax], a ramom elixir. Ha irnal nehany szot a ram tuningrol [idozites,orajel
] +koszonnem. Mar ha egy picit is gyorsulok tole.
Elore is koszi!
Eszti -
Esther
tag
Koszi!
Ami azt illeti, amikor ezt igy +vettem nem az volt a fo szempont,h. agyon tuningoljam. Valojaban most sem az. Ami nekem fontos,h. legyen tovabbra is stabil & barmennyivel is gyorsabb az mar jo. Elsosorban video, graf. dolgokhoz, szerkeszteshez hasznalom a gepet, jatszani nem szoktam. [a vga 64 bit? ezt honan tudom meg?]
-Mivel eleg gyenge vagyok [azaz nulla]a tuninghoz ezert nem tudom milyen emelesekkel probalkozzam. az everest azt irta a procihoz,h. max orajel 3GHz,de az FSB & ram orajelekhez sem tudom mennyivel probalkozzam.
-A 300w eleg ugy is ha, van 2 winyo, 3 opt. megh.? Eddig nem volt meg gond.[legalabbis nem tunt fel]
Amennyiben hulyeseget is kerdeztem kerlek ne hidd,h. idegesiteni akarlak, de tenyleg nem ertek hozza, csak egy gyorsabb gepet szeretnek, es nem talaltam eddig sehol irott anyagot a temarol, ezert kell kerdeznem.
Koszi!
Eszti -
Poctar
senior tag
Szerintem elég tűrhető eredmények voltak ezek egy ilyen géptől:
Asus P4C800-Deluxe;2.4Ghz Celeron D, Samsung 512ddr; 120Gb Maxtor winyó, Asus V8440;
A 2.8-ad cel D-nél én is keveslem a pontokat.
Megjegyezném, hogy gyári hűtés volt mindenen. A vidkarin egy kis idő után cseréltem ki a hűtést... -
fsb1000
nagyúr
Ha a 2,4D-re gondolsz:
Sajnos nem néztem meg a steppingjét. (478 tokozásu)
Everestben nem is néztem, mivel a mem nem volt dual.
Tulképpen egy laza irodai gép lett belőle, csak mindig megnézem mennyire húzható.
alapon 44, terhelve 58-60 fokos volt.
lehet, hogy egy gyenge darab volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

akkor ezzel nem is erdemes foglalkozni ugye? bar inkabb a proci es a mem erdelet...
] +koszonnem. Mar ha egy picit is gyorsulok tole.