Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecka
csendes tag
válasz
anyonyimus #18 üzenetére
Bocsi kicsit elírtam a neved
-
Fecka
csendes tag
válasz
anyonyimus #18 üzenetére
Anonymus neked mennyi a mem írási és olvasási sebességed? Meg milyen gyorsan jelenik meg a startmenü, gondolom azonnal. Nekem a media player is vagy fél percig nyílik és a proci ettöl is felugrik 100%-ra. És teljesen behal a gép közben
-
Fecka
csendes tag
válasz
anyonyimus #18 üzenetére
Sziasztok itt vagyok. Hát kipróbáltam a kártyák kiszedését, de semmi ugyan úgy nem megy
Hát most már annyi jót hallottam az amd-ről valószínű inkább áttérek csak hogy tudom eladni valyon az enyémet? Akkor melyiket kéne vennem azt az Asus A7N8X-et? Mert most inkább költök rá mint hogy rossz legyen. A memóriámat szerintem nem eszi semmi kb 330 mindig szabad, az elég nem. Akkor a tuningról leteszek ennél a gépnél, de ez a startmenüs lassúság akkor még mindig rejtély
mert ennyire tényleg nem lehet lassú de elvileg a beállítások is stimmelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest