- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Milyen egeret válasszak?
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Billentyűzet gondom van
- VR topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Abban egyet értek, hogy a téma le van rágva. A céget ahol dolgozom meg nem féltem semmitől. Hála az égenek, legalábbis amennyire én tudom itt legális minden. A cégnek akkora bevétele van az állandó szerződésekből multinacionális cégeknél, hogy nincs másra szüksége. Bár ez csak az én véleményem. Én csak a legutolsó ''néger'' vagyok a cégnél. Persze ahogy te mondtad a ''tuti'' gépemet én is féltem a BSAtól főleg. De ki nem? Ma Magyarországon a pc tulajdonosok 99% használ legalább 1 illegális softwaret. Ez azt jelenti, hogy majdnem mindenki büntethető lenne. De én ezzel számoltam mikor elkezdtem. Gondolom a kockázattal mindenki számol akinek gépe van otthon. De a cd.wbteam is számolt a kockázattal. Ez benne van a pakliban mindenkinek. Én azért figyelemmel követem az éppen aktuális jogszabályokat a témában. És ha valaki ezt megteszi akkor az talál kibúvót a törvény alól. Van számomra is bőven kiskapu. Persze ettől függetlenül tartok a hatóságoktól én is. De azt ne mondd hogy te csak legális softwart tartasz. Soha nem tettél fel egy játékot sem kipróbálni. És, hogy te nem számolsz azzal, hogyha valakinek olyanja feljelent és megszívod. Ez mindenkinek eszébe jut. Nekem van olyan ismerősöm aki havi 200-300 ezer ft-ot keres csak másolással. Nála kétszer volt a Rendőrség. Mind a kétszer vissza kapta gépét és ejtették az ügyét. Ezért mondom, hogy kiskapu mindíg van.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Mesterséges intelligencia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest