Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Webes drivert fejleszt a Razer
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Abban egyet értek, hogy a téma le van rágva. A céget ahol dolgozom meg nem féltem semmitől. Hála az égenek, legalábbis amennyire én tudom itt legális minden. A cégnek akkora bevétele van az állandó szerződésekből multinacionális cégeknél, hogy nincs másra szüksége. Bár ez csak az én véleményem. Én csak a legutolsó ''néger'' vagyok a cégnél. Persze ahogy te mondtad a ''tuti'' gépemet én is féltem a BSAtól főleg. De ki nem? Ma Magyarországon a pc tulajdonosok 99% használ legalább 1 illegális softwaret. Ez azt jelenti, hogy majdnem mindenki büntethető lenne. De én ezzel számoltam mikor elkezdtem. Gondolom a kockázattal mindenki számol akinek gépe van otthon. De a cd.wbteam is számolt a kockázattal. Ez benne van a pakliban mindenkinek. Én azért figyelemmel követem az éppen aktuális jogszabályokat a témában. És ha valaki ezt megteszi akkor az talál kibúvót a törvény alól. Van számomra is bőven kiskapu. Persze ettől függetlenül tartok a hatóságoktól én is. De azt ne mondd hogy te csak legális softwart tartasz. Soha nem tettél fel egy játékot sem kipróbálni. És, hogy te nem számolsz azzal, hogyha valakinek olyanja feljelent és megszívod. Ez mindenkinek eszébe jut. Nekem van olyan ismerősöm aki havi 200-300 ezer ft-ot keres csak másolással. Nála kétszer volt a Rendőrség. Mind a kétszer vissza kapta gépét és ejtették az ügyét. Ezért mondom, hogy kiskapu mindíg van.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- Honda topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- További aktív témák...
- Kingston Fury Beast 2x8GB ddr4 2666mhz KF426C16BBK2
- OHH ! Dell Latitude 9430 Üzleti Profi Prémium Ultrabook 14" -80% i7-1265U 32/1TB IRIS Xe FHD+
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Chieftec Eco Series 600W táp eladó!
- Szinte Új Razer Kraken 2019 Fekete/Fehér/Zöld Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (1év garancia)
- Samsung Galaxy Watch8 Classic LTE 46mm, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest