- VR topik
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
[Kovi]
tag
Szerintem is bármilyen mezei íróval meg lehet csinálni. Abból gondolom hogy épp a minap írtam egy audió cd-t mp3-ból.. volt rajta kb 15 szám, és ebből 3 olyan volt hogy mikor áthúztam neroban az írandók közé, már ott sem tudta lejátszani, de azt csak utólag vettem észre.. szal kisütöttem a cd-t, és a 3 szám helyén 3 db , kb 2-3 mm széles koncentrikus kör jelnt meg. Mivel oda ugye nem írt semmit.. nah most szerintem ha megfelelően formázott filokat írunk ki akkor elérhető, hogy me ilyen egybeeső blokkokba ne írjon hanem szakaszosan, hogy a kép kijöjjön.. végülis csak azt kéne tudni hozzá hogy mikor cd író éget akkor ugye tud 1-est meg 0-t, és a nyers cd-n nyilván van egy default állapota csak nem tudom hogy melyik.. szal szerintem meg lehet csinálni, hogy ha mondjuk a cd-n apapból minden pit 0-s állapotban van és csak akkor módosít rajta ha 1-es jön.. szal hogy akkor lehetne olyan iso-t készíteni amin megfelelő sorranben következnek egymás után a 0-k és 1-esek.. és így csak a megfelelő helyeken módosítani a lézer a cd-t.. de nem vagyok benne biztos hogy így van.. csak logikusnak tűnik
Aktív témák
- PlayStation 5
- VR topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Hogwarts Legacy teszt
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- Crimson Desert
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple iPhone XR 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Asus ROG 17 WQHD 240Hz G-Sync Ryzen9 7945HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest