Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
Sziasztok.
Nem otthonról írok, szóval nem tudom milyen driver van fenn, de már legalább egy éves és most hogy behúzzák otthon a netet, szeretnék frissíteni. 7970 cf win7 64 bit. Nyilván játékokhoz kell. Köszi. -
Weareus
addikt
Üdv.
Közben megoldódott: rájöttem, h. a Riva Tuner felrakható MSI AB nélkül is. -
Weareus
addikt
Még egy kis segítséget kérnék, de inkább offba írom. Mivel egyedi vízhűtésem van, alap, h. játékok alatt kiíratok órajeleket, hőfokokat, etc. (jobb a békesség
). Ehhez egyrészt az Aida 64 EE-t használom, de kell még hozzá az MSI AB Riva Tuner Statistics Server funkciója is. Ezt a progit viszont nem tudom felrakni ugye az MSI AB nélkül, viszont maga az MSI AB kiiktatja a catalyst-vezérlés egy részét. A kérdés így az lenne, hogy az MSI AB-ből melyik verziót érdemes bevállalni?
[ Szerkesztve ]
-
Weareus
addikt
válasz
adamssss #22927 üzenetére
Kösz a tippet. Már le is szedtem az Asus honlapjáról a Biost. Azt nem tudom, hogy melyik Catalystot merjem ezek után használni? Ha elvileg elkezdem alacsonyabb verziószámútól telepíteni és az nem válik be, egyszerűbb upgrade-elni, mint downgrade-elni?
(Ha jól emlékszem a 12.3-ast használtam jó sokáig, csak a FC3-nál meg a Crysis3-nál kellett új...) -
Weareus
addikt
'sztok.
Catalyst telepítés után újraindít, rebootkor ez fogad: "Load MMdriver application működése leállt". 12.2-es drivertől 12.8 bétáig mindent próbáltam, mindig ugyanez. Konfig adatlapomon, win7 64-et használok. Googliba találtam ehhez a hibajelenséghez irományokat, de akkora faxságokat írnak, ami nekem nem segített. Ilyen baromságokat irkálnak, hogy menjek sajátgép, users, tulajdonságok, és ott rakjam be a pipát a rejtettre, majd alkalmazzam az összes almappára, majd vegyem ki mindből újra. Ez normális? Na, azért megpróbáltam, nyilván nem segített, játékok nem indulnak. Most mi van? -
Weareus
addikt
Üdv.
Itt egy új tuningprogi a Catalysthoz. AMD-s, tehát bátran lehet próbálkozni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Politika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- További aktív témák...