Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
Üdv!
Van egy gépem, amiben egy ősrégi Radeon HD3650 kártya van, és Win10. Két kijelző: egy monitor DVI-DSUB és egy TV DVI-HDMI átalakítóval van rákötve. Korábban volt kép a TV-n most viszont fel sem ismeri. A monitor mindkét kimenetre dugva működik. Gondolom valami driver dolog lehet (Win frissítések?), eddig csak az alap driver volt fent, amit a Win10 magának felrakott, gondoltam feldobok egy komplett csomagot, viszont ehhez a kártyához az AMD oldalán csak Win 8-ig van driver. Mit tudnék telepíteni? Esetleg ötlet, hogy miért nem látja a TV-t?
Előre is köszi a segítséget! -
morfondőr
addikt
válasz
mikk2000 #1148 üzenetére
A gyári drivert úgy értem, hogy amit a FuSi adott a géphez. Az a modtool meg ha jól értelmezem, akkor arra jó, hogy a sima Catalystet fel tudjam tenni mobil kártyához, aminél nem működik pl. a powerplay (nem veszi vissza az órajelet, akármit csinálok). Így az akkuidő megrövidül, amit nem szeretnék.
-
-
morfondőr
addikt
Senki nem tud segíteni az 5 hsz-el lejjebbi kérdésemben?
-
morfondőr
addikt
Sziasztok!
Kérdezni szeretnék! A notebookomban egy ati x700 mobil vga van és csak a gyári driverrel hajlandó tökéletesen működni. Azzal pedig az a bajom, hogy pár funkció a Control Centerben nem jelenik meg, pl: smartguard, powerplay, overdrive, hypermemory. Szerintem benne kéne legyenek, csak le vannak tiltva. Régen az nvidia driverben elő tudtam hívni a coolbitset azzal, hogy beírtam a registrybe pár sort. Kérdésem az lenne, hogy működik-e ez a catalysttel, és ha igen, akkor miket és hova kell beírni, hogy a fenti funkciók megjelenjenek.
A segítséget előre is köszönöm!