Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Steam Deck
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Fr@nkieWilde #36649 üzenetére
Winnél a beállított felbontást ellenőrizd a monitor natív értékére van-e állítva, illetve overscan-t kellene megnézned a driveren belül és azzal széthúzni a képet, ha a monitor saját beállításai között ilyen lehetőséget nem találsz
-
Lacccca87
addikt
válasz
Fr@nkieWilde #36649 üzenetére
Monitor beállításait megnézném, mert lehet abban is tudsz ilyen blackbaart beállítani.
-
bivalyolo
őstag
válasz
Fr@nkieWilde #36647 üzenetére
Ott lesz az is, csak le kell kicsit görgetni. Belinkelném de nem írtad milyen winre kellene.
-
Laca333
tag
válasz
Fr@nkieWilde #36645 üzenetére
https://support.amd.com/en-us/download
Manually Select Your Driver menüpont alatt kiválasztod milyen kártya, milyen oprendszer, stb.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Fr@nkieWilde #36642 üzenetére
Nálam UE40C6000 van használatban és samu ajánlás alapján az 1 (DVI) számozású HDMI csatlakozóba van kötve a VGA (4830, 5850, 5750, RX 470, VEGA kártyákkal volt eddig használatban + 2 és 3 számozású csatikban médiabox és digi kaon1000 beltéri)
VGA-ra egyszerre van kötve a monitor és a TV? Ha igen, akkor win alatt win+p gombokkal be kell kapcsolni a második kijelzőt
szerk. ja és a TV menüben - Névszerkesztés - DVI PC-re van elnevezve (szintén samu ajánlás 24p lejátszáshoz)
[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
válasz
Fr@nkieWilde #36642 üzenetére
Szia!
Lehet a csatlakozó rossz.
-
duronx
senior tag
válasz
Fr@nkieWilde #34562 üzenetére
Esetleg lépj be eszközkezelőbe s töröld ki vagy a progi részét cccleanerrel próbáld meg leszedni.
-
törölt tag
válasz
Fr@nkieWilde #32179 üzenetére
A (még) régebbieknek még .NET3.5 is kell amúgy
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
Fr@nkieWilde #32174 üzenetére
Noh. Nem lett mas a helyzet a regebbi Catalyst-tal sem.
-
törölt tag
válasz
Fr@nkieWilde #32172 üzenetére
A 13xx-es catákban lévő control ceternek néha gondja akadt a windows7-ekkel emlékeim szerint. az okára azóta sem jöttem rá, de most hogy igy mondod, eszembe jutottak a régebbi szivások. Egyik ismerősöm is ugyanigy járt, ő neki pl. valamiért csak a 12 akárhányasIG jelent meg a CCC, az újabbakban nem. Neki is pont HD4850-e volt.
-
törölt tag
válasz
Fr@nkieWilde #32167 üzenetére
Milyen opredszerről és melyik catalyst verzióról van szó? Amennyire én tudom, a HD4xx sorozat már régóta "legacy" státuszban van AMD-nél, vagyis az elérhető legújabb a 13.9legacy Catalyst hozzá. Ha újabbat (vagy akár a "nem legacy" 13xx-es Catát) akarod feltelepiteni hozzá, nem fog sikerülni, legalábbis nem teljes mértékben (kihagyja a lényeget) Egyébként ha ráböksz az egérrel az asztalra és jobbklikket nyomva a képernyő beállitások menüponton keresztül a megjelenitési beállitásokhoz navigálsz, lesz ott valahol egy olyasmi, hogy "adapter tulajdonságai". Ha máshol nem is, de valahol arrafelé megtalálod, ha fent van én szerintem. Ha nics, akkor letörölni a fenébe az egészet (DDU-val mondjuk) újrainditai az oprendsz@rt "eszköztelepitő aláirás megkövetelése nélkül" (vagy mi a neve; win10-nél ez a 7-es menüpont, win7-nél gyors egymásutánban F8-at kell nyomkodni a menühöz és egy listából kiválasztani szintén, win8/8.1 meg asszem nem létezik, remélem csak álmodtam az egészet..) és miután bebootolt ilyen módon, AKKOR telepitsd fel a kártyádnak megfelelő catalyst-ot. Én legalábbis igy tennék
Ha a cata control center nem jön elő, azt okozhatja még a .NET4 hiánya a redszerben.
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Fr@nkieWilde #32167 üzenetére
Innen sem sikerül indítani?
Start menü > Minden program/alkalmazás > AMD Catalyst Control Center > AMD Catalyst Control Center
Nick Marshal
Nem találkoztam még az említett programmal
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Tesla topik
- Musk és az xAI elhozták a ChatGPT és a DeepSeek riválisát
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Linux kezdőknek
- Gitáros topic
- Hobby elektronika
- További aktív témák...