- Ügyes vagy tuningban, és nyernél 10 000 dollárt? Irány a jelentkezés!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- Csak el ne fújja a szé az Akko új egereit
- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Raspberry Pi
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Neck
veterán
Nem csak az új videókarik miatt frissítik a drivereket, hanem az új gámékra optimalizálások miatt is.
Régebbi driverek gyorsabbak régebbi (monnyuk DX 8.1es) gámék alatt, új driverek gyorsabbak újabb (akár DX 9.es ) gámék alatt. PL ezt a bétát is a HL2 miatt adták ki, nem új VGAk miatt. Egyébként ha figyelitek, egyesek 9600np alól is mondják hogy 10-15 FPSt gyorsult a CS:Source, ami azt jelenti ez sem elsősorban csúcskártyára fejlesztett driver.
Az nVidia mindig a csúcskártyára hajt, hogy a 6800asokkal elverje az X800asokat, az FX5*** sorsára van hagyva (mellesleg nem véletlenül
) és nemtom melyik driverig visszamenőleg nem gyorsul, hanem lassul tőle...
Asszem a 6*.** driverek már nem is jók FX ek alá, de nemtom bizt, mert régi ATIs vagyok, javíccsatok ki ha nem így van...
ATI másképp gondolkodik, ott gáme függő a dolog, de ha mondják, hogy valami gyorsult, akkor azt 80% eséllyel érzékeled 9600np alatt is akár. Persze X800 alatt mindent érzékelsz, mert azért nyilván az ATI is ezek felé hajlik, azonban nem felejtette el a régi, jól bevált karikat se...
Az ATI mindenkinek fejleszt, nemtom melyik driverben olvastam h valamelyik játék bugját 8500as alá javították... no comment.
Bár én béta drivert nem szivesen rakok fel, de lehet a HL2 kedvéért kivételt teszek
Megyek Winfost telepíteni, mert nem segítettetek rajtam... hüpp...
Csá
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux Mint
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Horgász topik
- Hardcore café
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ügyes vagy tuningban, és nyernél 10 000 dollárt? Irány a jelentkezés!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Bontatlan HP Toll 2.0
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) és nemtom melyik driverig visszamenőleg nem gyorsul, hanem lassul tőle...