Hirdetés
- Méretét meghazudtolóan hatékony Akasa léghűtő jön inteles vasakhoz
- Nem csak drága ATX 3.1-es tápok léteznek
- Mi az a monitor ott a gépedben? Csak a Phanteks vizesblokkom...
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Biztosan felbúgnak a ventilátorok az új GeForce driverrel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
Ragnar
tag
Win -t mikor installáltad utoljára ?
Nekem ugyanis mikor felraktam a 3.7 - et bugos volt. Nem lehetett ki - be kapcsolni az anizo-t ill. az FSAA - t . Textúrahibákat csinált , és vagy 1000 -p al kevesebb lett a 3DMark 2001. Win reinstall után minden rendben . Meg még egy .
Directx 9 fel van telepítve ? Ha nincs szerintem azt is érdemes feltelepíteni a 9.0b-t.
Az omega drivert fel se lehet telepíteni Directx 9 nélkül. -
Ragnar
tag
Alapon nekem is kb. 14000-t ment, de Egy ZALMAN heatpipe - os VGA hűtő settel
a GPU - t 390 -ig lehet húzni . A ramokat sajna nem. 10 MHz húzásnál is textúrahibákat csinál . Viszont vettem egy 2500+ -os Bartont , meg egy Cooler Master hűtőt. A barton valós órajele valami 18xx MHz ( Nem tudom pontosan , mert csak egyszer indítottam el húzás nélkül :DD ). Ezt 2V-on 200 MHz FSB -vel 48 C° - os procihőmérséklet mellett 2.3 GHz- re lehet húzni . Ami nem rossz szerintem. Úgyhogy most 17000 pont körül van a 3Dmark 2001 pontszám Catalyst 3.7-el. -
Ragnar
tag
A NOLF 2 nekem csak néhány pályán volt olyan. Meg szerintem nekem akkor lett olyan , mikor sikerült húzni a GPU-t.( 275 --> 390 :C). Meg csak bekapcsolt FSAA és Anizo esetén.
Viszont a Splinter Cellnél ha bekapcsolom az FSAA -t A fényforrások átlátszanak a falon. Meg valami textúrahibával kilép. Pedig a Splinter Cell is Unreal Warfare engine mint az UT2003. Az UT 2003 pedig bugmentes volt a 3.6 - al. -
Ragnar
tag
Ha drivert cserélek mindig tesztelem a konfigot . Eddig egyszer sem volt ilyen , hogy 3Dmark2001 ben kb.1000 ponttal kevesebbet menjen. 200-300 p. még előfordult. A furcsább az , hogy nem tudom megbízhatóan ki - be kapcsolni az FSAA-t , meg az Aniso - t. Na de nem baj. Most töltöm le a 2474a Omega drivert , igaz az még 3.6 alapú , de egy próbát azért megér , amíg nem jön a 3.7 alapú.
-
Ragnar
tag
Nálam sajna nem túl jó a 3.7
A 3dMark 2001 pont 15900 - ről 15000 - re esett vissza :O ,meg a control panelben hiába kapcsolom be az FSAA ,meg az Aniso-t nem kapcsolja be.
Viszont a 3.7 - alapú omega még nincs , azt azért még kipróbálnám.
Aktív témák
- Méretét meghazudtolóan hatékony Akasa léghűtő jön inteles vasakhoz
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 6/128GB fekete / 2028.01.12 - ig jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB SilentiumPC Signum SG1 750W
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Natural Titanium használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest