- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Házimozi haladó szinten
- OLED monitor topik
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Styleboy
tag
válasz
afterburner_ #3167 üzenetére
Hát tegnap nyomtattam vele és nem engedte befejezni,mert kiírta, hogy a nagy fekete (PGI-520 as) valószínűleg kifogyott. Már nem sárga felkiáltójel figyel mellette, hanem ahogy te is mondtad egy piros"X" Akkor már nem is engedett nyomtatni. Kivetem megnézni a patront és néztem hogy azért még van benne tinta.Aztán visszatettem és ugyan úgy üresnek irja és azt mondja ki kell cserélni. Aztán néztem a netről angol oldalakról kombinációkat hogyan lehet kilőni. Ott volt olyan hogy ki kell kapcsolni, majd a fekete fénymásolást+reset gombot(most már tudom a nevét
hála neked)+OK gombot és a Power gombot egyidejűleg nyomjam le 10másdopecig.Majd engedjem fel a power várjak vele 6s és mindegyiket. Majd indítsam újra. Aztán néztem hogy ugyan úgy üresnek jelzi. Ekkor már a nyomtatást nem próbálgattam.Majd még néztem egy két kombinációt,de ugyan úgy üresnek valja. Majd mikor tegnap írtad hogy a sárgának villognia kellene és csak utána. Na akor bekapcsoltam és a villogás már elmaradt. A piros X ott tátong a nagy mellet, a tömiért húz be néha 2 lapot?!!!!
Köszi a türelmed, csak már engem is idegesít, hogy miért nem pislákol ha száraznak valja. Mivel ahogy te is mondtad elsőnek pislákolnia kellene és utána tudom csak resetelnibbi fullon. És gondoltam megnézem már hogy enged e nyomtatni a délutáni után,de ekkor már ismét tudtam nyomtatni úgy hogy üresnek véli,és a nyomtatás során a szöveget is megkapom az állapot figyelőben, hogy a fekete ki fogyott kérem cserélje ki,de nyomtat.Szerintem az lesz hogy ma nyomtatok és megnézem közben, hogy fogy e a kis tartályból.
A régi nyomtatómnál amúgy meg könnyedén meg tudtam ezeket csinálni, de ez nekem most fejtörést okoz. Ja majd holnap feltöltöm a képet ha sehova se jutottam,mivel most egy nyílt Wifi-ről tolom és elég sűrűn megszakad. És holnaptól már lesz nettem rendesen.
!!!Tényleg míg el nem felejtem, akkor nem tudod hogy mitől lehet hogy néha 2 lapot is beszív mind két lapadagolóból? !!!
Türelmed amúgy meg köszi, már engem is idegesít, hogy mi a gyászért nem pislákol mikor azt akarja hogy cseréljem.Na majd írok hogy mire jutottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged