Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Videós, mozgóképes topik
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
runner 125
üzenetére
Khhmmmm, finoman fogalmazva tényleg kicsit jobb.
El kéne dönteni mit is akarsz, mire kell a 40D és mire a D80 és milyen objektíveket szeretnél hozzá, mert nem biztos, hogy ugyanazt megtalálod mindkét rendszernél.Figy, ez a D80 nagyon jó kis gép. Nekem egy hete van meg, de azt kell hogy mondjam, jó döntés volt a csere (D40-ről). Nagyon gyors, kényelmes, hatalmas kereső, gyönyörű képek, jpeg-ben is, pedig ettől én is féltem.
Nyilván minden gép csak a használatkor mutatja ki foga fehérjét. Mindegyiket meg kell ismerni, meg kell tanulni, hogy ki tudd használni a tudását.

-
válasz
üzenetére
Komoly az az oldal. A D80 tesztjénél is odaírja a nem tetszetthez, hogy:
# az adatok ellenőrzéséhez a gépváz tetején lévő LCD-t kell nézegetni
# LCD világítás ki/be kapcsolgatásaKérdem én, mégis hol legyen az az LCD? Arról nem is beszélve, hogy ezerszer jobb megoldás, mintha a hátsó kijelzővel kéne tökölni, a fogyasztásról nem is beszélve.
A második megint a tesztelő hülyesége, ugyanis csak beállítás kérdése, hogy meddig kapjon háttérvilágítást és mikor.

-
Tudom, hogy így van, de Mo-n. akkor sem emiatt kerül ennyibe a cucc. Ha olcsóbb lenne, akkor többen vennék, tehát a sok kicsi sokra megy tökéletesen működne, de ez mindennel így van. Csak sajnos ebben az országban ez sosem fog megvalósulni. Csak a lehúzás, lerablás, éhendöglesztés megy.

-
válasz
runner 125
üzenetére
Amazonon 1000 dollár a 40D.

-
Jólvan na, nekem a kis Nikon van (D40), azon van segédfény és még nincs hozzá plusz vakum, ezért kérdeztem.
Ti jobban értetek hozzá és többet is foglalkoztok vele, de legalább tudtok segíteni, ha az ember elakad valamiben. 
Néztem a fotós oldalad, mikor lesznek természetképek?
-
-
A pixinfos tesztben írják ezt, de több Canonnál is találkoztam hasonlóval:
Stroboszkópikus vakuvillantás segédfény gyanánt (buta megoldás, de azért működik)
Ez most mit jelent? Mikor élességet állít, akkor elkezdi villantgatni a vakut? Elég hülyén hangzik.

-
Ma én is néztem, fogtam egyet a Budaörsi MM-ban. Ha minden igaz 17-85-ös obi volt rajt, csak sajna nem volt bent akksi, időm meg kevés volt ahhoz, hogy szöszöljek ott az eladó sráccal. Mindegy, nem is ezért mentem be, de legalább fogtam ilyen gépet is.

Új hozzászólás Aktív témák
- FIFA 16 Playstation 4
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nyilván minden gép csak a használatkor mutatja ki foga fehérjét. Mindegyiket meg kell ismerni, meg kell tanulni, hogy ki tudd használni a tudását.

Ti jobban értetek hozzá és többet is foglalkoztok vele, de legalább tudtok segíteni, ha az ember elakad valamiben.