- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drótszamár
őstag
-
2rda
tag
Üdv!
Találtam elfekvőben itthon egy ilyen A75-öt, viszont képkészítésnél illetve az elkészült kép is totál fekete.
Olvasgattam és arra jutottam hogy akkor ez a szériahiba(CCD) lesz.
Mivel a Canon nem vállalja már ingyen, ezért kérdezném hogy egy ilyen beavatkozás megközelítőleg milyen árban lehet?
Kár lenne érte, egész jó kis gép.
-
megabe
tag
Sziasztok, nekem is hasonló a probléma, csak olyat csinált a gép hogy egyik napról a másikra nem mutat semmit a kijelző, se a képek visszanézésekor, se mikor fotózol és most jön a csvar az egészben! Ha panoráma módba teszed, akkor van kép a kijelzőn és látszik hogy az előző kép elkészült, tehát a ccd elvileg müködik! Valaki tipp hogy mi lehet illetve hogy ezt is esetleg grátisz megcsinálják!?
-
kapcs-ford
őstag
Úgy lett! Már kész is! 0ft!

-
kapcs-ford
őstag
-
Dtomi
őstag
Nekem is hasonló volt a múlt héten két nap alatt ingyen cserélték az érzékelőt.
-
kapcs-ford
őstag
Az enyém is megadta magát (A75)! A kijelzőn minden adat megjelenik csak a kép nem...sötétség. Képeket se készít illetve csak feketéket..

Ez is típus hiba???
-
Patentcsávó
tag
Nekem a 4 éves A70-ben ingyen csinálták meg, 3 forintomba nem került...
-
gelencser26
tag
Tovább jutottam!
Magában a CCD-ben van ez a leválás...
Házilag, otthon lehetetlen megcsinálni, de mivel gyárihibás alkatrész, ezért elvileg tényleg ingyen javítják a garanciális idő lejárta után is! -
gelencser26
tag
Elvileg egy a ccd-ről levált forrasztás lesz a bűnös!
Egy másik fórumban olvastam, hogy elméletileg ingyen megcsinálják a márkaszervízben, mert típushiba...Magas hőmérsékleten vagy magas páratartalom hatására leválik a belső illesztési pont.
-
gelencser26
tag
-
Dízeles
aktív tag
HY
Kösz a válaszokat.Felvételt tudok készíteni de csak feketeség néhány vízszintes fehér és piros csík ,szóval amit a kijelző mutat.A márkaszerviznek utána nézek.
BY -
pitman
őstag
-
ottkar
addikt
-
ottkar
addikt
-
pitman
őstag
-
Dízeles
aktív tag
Hali fórumozók
A problémám a következő:ha bekapcsolom a fényképezőgépet (2hete nem volt bekepcsolva ) nincs kép pontosabban mint amikor nincs adás a tv-be ,feketeség néhány világos villanással.A kijelző jó mivel a régi képeket mutatja és a menü funkció is működik.Esetleg javítható vagy eddig működöt és KÉSZ.A gép kb 4 éves.Canon A75.
HY -
Windex
tag
Hello!
Nem találtam jobb topikot a kérdésemnek tehát kezdem is. Nektek sikerült webkameraként használnotok? Én megpróbáltam pár dolgot és egyszer sikerült vhogy megoldani hogy menjen MSN alatt, de az egyszeri alkalom volt. Neten találtam olyasmit hogy szoftveres korlátozás miatt nem lehet. Még ha lesz időm kipróbálom tv tuner kártyával mert azon van videobemenet ,bár elég régi kártya. Remélem vmit sikerül összehoznom. Ha tudtok segítenni akkor annak nagyon örülnék. Köszi előre is! -
Smogus
őstag
-
kem
addikt
Canon A75-öről szedtem le CTG kiterjesztésű fájlokat. Ezekkel lehet csinálni valamit?
Tartalmaztan valami értelmeset, vagy lejátszhatóak?
THx előre is! -
Flashy
veterán
-
Ugh
tag
Valaki tudna nekem segíteni, hogy milyen állványt vegyek a gépemhez? Valami kisebb kéne, amit könnyű cipelni..
-
Ugh
tag
-
Flashy
veterán
lehet hogy a nagyon gépspecifikus topikokat kevesen keresik fel, néhány tipp:
Digitális fényképeim (ide csak fotókat és véleményeket)Bővebben: link
Tanuljunk digitálisan fotózniBővebben: link
egyik szomszédos típusBővebben: link
Egy kis összehasonlításBővebben: link
[Szerkesztve] -
Florida
tag
Te tudsz rendes minőségű makrós képet csinálni?
-
Ugh
tag
Szoval nekem ilyen gépem van, és még nem láttam ilyen topikot, gondoltam nyitok egyet, mert érdekel mások tapasztalata, esetleg tippek és trükkök, hogyan lehet maximális teljesítményt kicsalni a gépből..
Gondolom vagyunk 1páran.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Parfüm topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Canon EOS R6 Mark II - Újszerű - 4000 expó
- Eladó Nikon AF VR-NIKKOR 80-400mm f/4.5-5.6D ED stabilizátoros (VR) objektív.
- Új - Canon EOS R6 Mark II milc fényképezőgép - 0 expó
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 + álcázó + UV szűrő ( Canon )
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszi! folyamatban...