Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Jam=-
őstag
Esetleg valakinek volt már olyan, hogy a gép egyszercsak nem kapcsolt be??
Valamelyiknap próbálom bekapcsolni...semmi.
Gondoltam lemerült az elem, feltöltöttem, de meg se mukkan a gép.
Ötlet, hogy mi lehet a baja? -
csontika
tag
Hali!
Letöltöttem az 5.0 ZoomBrowser EX-et de az install végén kifagyott többször egymás után. Ha 4 es frissített válltozatára rakom, akkor kiegészül a menüje autómatikus letöltés lehetőségével.
Habár az install nincs befejezve a progi elindul, csak nem lehet a fényképezőről letölteni.
Webkamerás hozzászólás müxik?
[Szerkesztve]A rendszeres tanulás a tudás egyik rokona!
-
Flashy
veterán
válasz yossarian #38 üzenetére
ott van az a helyén Bővebben: link
www.totalcommander.hu-ról is elérhető, azt meg nem nehéz megtalálni
de ha a gugli haverodnak annyit mondasz ''total commander canon plugin'' az összes találata beletalál
[Szerkesztve] -
yossarian
aktív tag
válasz steve@prhw #37 üzenetére
kösz. én is a google-la kezdtem, mielőtt ide írtam volna.....
lehet, valami ördöngős, furmányos valami akadályozta a siker elérését. -
steve@prhw
őstag
válasz yossarian #36 üzenetére
Valaki említette a jobb felső sarokban lakó, Kereső nevű haverját...
Nekem is van, de őt Google-nek hívják és pl. Guglinak becézik (úúútálja!).
Bővebben: link''Egy bármilyen Annál jobb hogy új és Fényképezős!'' by Rolabola
-
yossarian
aktív tag
na, igen a plugin kellene, csak nem találom sehol. mint említettem az ebben a topikban belinkelt plugin már nem elérhető. a valami ötlet erre vonatkozott...
pen driveot nem akarok venni, gondoltam kihasználnám a cf-et ami benne van - ha lehet-, mert nagy (512MB).
[Szerkesztve] -
Flashy
veterán
-
yossarian
aktív tag
up
-
yossarian
aktív tag
hello, nekem egy caon ps a75 van, jó lenne, ha lehetne ezt is ''pen-drive''-ként használni. a link, ami be volt ide téve, azt hiszem valami total commander plugin nem működik. van valakinek valami ötlete? ja, és ha lenne valamilyen progi amivel webkamerázásra is lehetne használni, az is jó lenne. köszi
[Szerkesztve] -
Dave™
nagyúr
up
-
Dave™
nagyúr
válasz Segnior_Barthez #29 üzenetére
Nincs mit, nekem van garipapírom, de sokra nem mennél vele, mert más a szériaszám, azt meg átheggeszteni nem tudod úgy, hogy ne vegyék észre... Amúgy én értettem
-
Segnior_Barthez
senior tag
Kösz, de ez nem járható út. Egyrészt sulinetes - nem adható el.
Másik - a probléma elég szembeőtlő. Így használhatatlan a masina.
Keresek vmi egyéb megoldást....pl. van valakinek garipapíros ismerőse? Asszem érthető!
ps. kösz Dave
simonzé: már áttúrtam a lakást. Apám nevére lett sulinetesen vásárolva (2003.11.), ráadásul a bátyám intézte... és úgy emlékszem mintha, a garipapírt később akarták volna ideadni...
Egy tanúsággal több
[Szerkesztve]https://www.flickr.com/photos/57762354@N03/
-
simonzé
addikt
válasz Segnior_Barthez #25 üzenetére
Prbáld megtalálni azt a garanciapapírt, mert valószínűleg valamelyik fogaskerék, vagy mittomémmi megsérült. Lehet, hogy annyi lesz a szervíz, mint a gép értéke, de lehet, hogy csak egy portalanítás kell. Szerencse kérdése. Azért én csak felhívnám a szervizet, hátha volt már náluk ilyen hibával A60-as...
I don't fit in. I fit out.
-
Dave™
nagyúr
válasz Segnior_Barthez #25 üzenetére
Az ilyen dolgokat általában nem éri meg javíttatni, vagy éppen nem is lehet. Add el így, felhívva a figyelmet a problémákra, 20-25k-ért csak elmegy, 40ért meg újat kapsz. Javíttatás ha lehetséges szvsz szintén megvan ennyi, így pedig új géped lesz, egy év garival.
-
Segnior_Barthez
senior tag
Üdv. mindenkinek!
Nem, a témába vág, de az a legfrissebb a60-as topic.
Az objektív csak 3/4-ig huzódik be, és nem tud élesen fókuszálni. Zümmög szerencsétlen, és E18-at kijelezve kikapcsol.
Sulinetes a gépem, és nem találom a garanciapapírt
Mennyit kell spórolni a szervízre?
THX.https://www.flickr.com/photos/57762354@N03/
-
tildy
nagyúr
Kicsi más:canon a60, mint webkamera:
1) Download SoftCam http://www.softcam.com
2) Install SoftCam (damm!)
3) Connect the camera to PC and switch it to the Review mode (the same used to download the photos to PC)
4) Turn on the camera
5) Close any window that opened for downloading photos.
6) Open the RemoteCapture software and connect to the camera.
7) Expand the ''Detail Setting'' option
8) At the Angle Adjustment tab, click on the Viewfinder On option
Ok, at this point, you should be seeing the image from your camera
9) Open the SoftCam. At the main window, go to Options: Set it to Default
Live Video Source as ''SoftCam Screen Capture''. OK
10) Drag the button 'Stored x Live' to the Live position
11) A square will appear, drag it so that it frames the camera image. As shown on the preview, it is already capturing what is on screen and emulating a webcam!
12) Open MSN an see if it display a image (or logo) of a webcam. If so, you did it! Note that every time you open a device that uses a webcam, the damm Live X Stored button switch back to Stored.
Persze most merult le az akksim.
probalom egyebkent izzitani szerintem menni fog!!!"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Edizon
csendes tag
Letölteni sikerült ezzel a pluginnel, feltölteni viszont továbbra se megy.
A fényképezőhöz adott progival lehet feltölteni, igaz csak képet, az meg nem elég.
Valami más megoldást nem tudtok? -
simonzé
addikt
Köszi skacok. Remélem így már jobb lesz. Ámszóhepi!
-
őstag
válasz tothjozsef #15 üzenetére
R7-5800X3D / 32GB / RTX3070 / POCO_F3 (8/256) / i12 64GB - Just realize it!
-
L3zl13
nagyúr
És ismét kiderült, hogy Total Commander a legjobb király.
Aki hülye, haljon meg!
-
tothjozsef
aktív tag
Egye fene, itt a link: http://www.totalcommander.hu/p_fs.htm, és itt a Canon Camera plugin. Egészségedre!
-
simonzé
addikt
válasz tothjozsef #12 üzenetére
Józsikám! Te vagy a megmentőm! Mi a neve ennek a cuccnak, és hol található? Lécci segíts!
-
tothjozsef
aktív tag
Nekem A10-em van, és Total Commanderhez van egy plugin, aminek segítségével bármilyen fájlt fel lehet rá másolni... ez jó egy csomó Canon géphez!
-
Batman
őstag
en egy fuji gépen barmit el tudtam vinni ahova akartam ,tömöritet fájlokat képekez, *.exe , szöveges dokumentumokat . barmit!!
Nagyon fasza volt!!De a canon nem tudom hogy azzal meg lehet e csinalni!Probáld ki és kiderül!A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman
-
SaNyEe
aktív tag
Nekem van egy A 70-em azzal már próbáltam de nem sikerült.
Jobb megoldásnak látom, hogy vegyél egy USB-s racket bele egy legkissebb vincsit azt kész vagy.-- end of transmission --
-
L3zl13
nagyúr
A gyengébb Canonok egyik legnagyobb hiányossága.
Az összes többi márka képes flashdriveként működni, a canont viszont csak a saját cuccosával lehet managelni.Aki hülye, haljon meg!
-
simonzé
addikt
Van egy Canon PowerShot A60 típusú dig. fényképezőgépem. Van hozzá elég sok RAM kapacitásom is, szeretném két gép közti fájlátvitelre használni, mint mondjuk egy flash drive-ot. Lehetségs ez? A saját szoftvere (ZoomBrowser) csak jpg és avi kiterjesztésű file-t lát. Az ilyen kiterjesztésűre átnevezett nagyobb fileokkal nem tud mit kezdeni. Van valamilyen más lehetőség fájlok feltöltésére, vagy egyszerűen lehetetlen ezzel a géppel?
Segítség!I don't fit in. I fit out.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest