Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Dehogy akarok komolyabb tisztítást.
Egy makacs porszem miatt szétszednék a gépet?
Lehet hogy igazad van, nekem kéne kipucolni. Csak azért félek a szenzorhoz nyúlni, még sosem csináltam ilyet. Meg állítólag a szenzor érintésével ugrik a gari..ez nem tudom mennyire igaz. Egyébként kerestem a google-val szenzortisztítás+szerviz szavakra, lett egy-két találat a Camera kft-vel kapcsolatban is. Ha csak a fele igaz annak amiket olvastam, akkor is tökéletesen igaz a topik címe.
Többen írták, hogy 15ezer forint a szenzortisztítás, ehhez szétszedik a gépet, hogy hozzáférjenek a szenzorhoz.
A 2500 ft-os tisztításnál állítólag párat belefújnak a szenzorhoz, ami koszosabb lesz, mint volt.
Kb 2 éve voltam a Nikonnal szenzortisztításon a Fóti úton, szintén gyárilag koszos CCD miatt, amit nem tudtam lefújni. 10 perc alatt kész lett, annyi volt hogy hazamenve tesztképnél szálszerű dolgok látszottak, amik egy-két fújással eltűntek. Ebből gondolom, hogy nem lefújással dolgoznak, hanem valami nedves tisztítással. De ez a Nikon Kft, a Camera Kft az valami egész más.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest