- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
ftamas0201 #2309 üzenetére
Nekem is bugos a csillag mindenhol...még a sisakoknál is,ahol csak 2 féle bili van és kész.Ez ilyen,másik codban is volt bug.Plusz rá is jön az ember,hogy kár időt pazarolni,mert pl.én szedegetek földről is fegyókat,mindig jön valami unlock nem slotbarakottakhoz is(ami jó,mert így szinte mindenhez ki van nyitva pár dolog,nem szűzen veszem kézbe,ha megtetszik),amire inkább jobban haragszok,hogy menet közben/kör végén nem túl hevesen jelzi a kész feladatokat,challenge-eket,nem mindig vagy több körön át beadja ugyanazokat a dolgokat,amiket már az előző körökben kinyitottam/megcsináltam...
Plusz hogy pl.fegyót,stb.prestigelni csak a HQ-n lehet.Namármost egy jó csapatot otthagyni tökölészgetni...social pont se igen jár érte úgy tudom,amiért nem jár,azt meg lehetett volna hagyni a menüben is,2 kör között mókolni.Kicsit erőltetett,de uncsi ez a HQ izé,félig kényszer,félig idlézik az ember sz..rásnyi időben/cigi a social pontokért,tök jó ötlet,de akkor érne valamit,ha nem csak 1v1 lenne,hanem bejelentkezhetne az ember premade csapatot összeütni,és úgy menni.Pl.benyomom egy táblán,kéne +3 fő,HC DOM mód,és akkor ha megvan,csapatás.
Nekem sok magyar jár a HQ-n...márha nem épp szinte üres.
Mondjuk fura,a barilistámról még senkit nem láttam...Én a HQ-ra is vártam volna bővítést...most olyan az egész,mint a war mód.Álmodtunk valamit,de nem igazán jó semmire.A war is jó,de kéne több fő,de főleg több map,stb....
Nekem amúgyis az rémlik,hűdereklámozva volt a közösségi tér is.Pont a bandázás lenne a lényeg.Nem hülye ládanyitogatás-kemp.
Legalább egy 4v4-et betolhatnának.Kis gyors fun TDM,mint az 1v1.Vagy mini "war" SD,1 pont,pici map,3 kör.Kis social pontért.Annyi potenciál lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 2540p 12.1" 1280 x 800 Dual Core i5 540M (2.53 GHz) 4GB RAM 60GB SSD +240GB HDD
- Komplett simrig eladó (igény esetén PC-vel is akár)
- EarFun Air Pro 4 TWS Kék bontott szinte új fülhallgató 2év garanciával eladó
- Obsbot Tail Air webkamera PTZ
- AUDEZE Maxwell Wireless Gaming Headset - PlayStation
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest