Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz Corpuscle #1272 üzenetére

Ja, késik megint, de szerintem örülnek is neki, mert a 6.season megint a következő részbe lóg majd bele, lehet betolni a csalit benne, mint most is. Meg koppanni, aki azt hiszi, nem tudja a köviben folytatni, és kiszórja a tokeneket, mint én is, hogy meglegyen a Vanguard előtt...

A poén az a csúszással, hogy igazából úgy tűnik, nem lettek kész a plusz tartalommal, alig lehet valamit elérni calling cardot, aminek értelme van, nincs ugye daily/week feladat se, kevés operátor minimális kioldható tartalommal, csak pár embléma, nincs shop... Ha nem lenne jó játék, kihívásilag unnám. A weapon túl sok szint hülyeség, operátorok maxolása alig valami, akiket nekem dob, az mind prestige, tehát mindent feloldott 2 hét alatt, fegyókra egyesével nem álltam be, de szinte mindenen van 30+szint,hogy felszerelhető legyen...

Erre nem tudom, mit tudnak ráereszteni. Nagyot kell dobnia a passnak. Bár inkább gyanús, hogy kevés lesz, kék, gagyi cuccok max, hisz mindenki kifarmolta a 6.passt ennyi idő alatt, nem kell beleköltenie, én se vertem már el a cold warban a stexet, a Halloweenre se.

Új hozzászólás Aktív témák