Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
Akciósan megvettem. A single nekem tetszett, persze picit rövid volt. Grafika teljesen okés. A multiban tényleg kevesen vannak, nagy kár érte, azért egy két meccset lehet tolni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Enigma1945 #2928 üzenetére
Ebben a pillanatban 175 játékos van, szóval multi miatt nem biztos hogy megéri megvenni már. Talán este több játékos is lehet még, de nyilván ezt csak olyan tudja megmondani aki még tolja esetleg. (régi COD-okkal amúgy ez a gond, hogy egy idő után PC-n kihalnak)
-
Enigma1945
őstag
sziasztok, akcios a game steamen, az lenne a kerdesem, erdemes-e megvenni? vannak-e playerek pc-n? de nem ilyen 20-30 playerre gondoltam, hanem szep szammal?
vagy mar haldoklik? koszi a valaszt 24 euro a game -
max56
csendes tag
sziasztok valaki játszik xbox series x-en vanguardot ? mert kíváncsi vagyok lehet-e a játék beállítások között az irányítást meg változtatni mert ugye kontroller van beállítva alapból de én szeretnék billentyűzettel,egérrel játszani ps5-ön ps plus extrában a cod bo cold warban engedte kontrollerről billentyűzetre,egérre váltani a beállításokban és úgy végigtoltam tetszett jó kb400GB rész volt és ebben a vanguard részben is van lehetőség beállítani kontrollerről billentyűzetre,egérre ?
-
Dilikutya
félisten
Meglepően jó kampánya van. Lehet szidni a Call of Duty szériát, de egyszemélyes játékélményhez nagyon értenek. Ráadásul nem is rövid annyira, 10 óra alatt ment végig, előtte a Black Ops Cold War is 9+ órás, majdnem kétszer annyi, mint az amúgy etalonként számon tartott 2007-es Modern Warfare kampánya. Grafikára sincs panasz, FSR1.0-val még az ultra presettel is bírta a 60 fps tempót az idő legnagyobb részében, jól is néz ki. Érdekes, hogy a beállításokkal a VRAM igényt a játék 5 GB fölé jelezte, de 4 GB-al nem vettem észre, hogy kevés lenne, akadások sem voltak.
-
soo277
őstag
válasz
rewtenator #2923 üzenetére
miért nem kérdezed meg ott?elöbb kapsz választ szerintem
-
rewtenator
csendes tag
hello, tetszenek a fegyverek a Vanguardban, főleg, hogy gyors ADS van, a blueprint gun-on szoktam játszani. Ilyen gyors fegyvereket hogy lehet összerakni MWII-ben?? köszi a tippeket...
-
united28
tag
Sziasztok! Megvettem a játékot xboxra, a játék multiplayer offline része érdekel. Az összes pályát, összes fegyvert és fegyverkiegészítőt elérem, melyek a season1-5 során megjelentek. Viszont az operátorokat nem, csak az alap 12-t. A többit már le se lehet tölteni? Van erre valami megoldás?
-
Celithrandi
addikt
13.gen intellel megy rendben nektek?
-
Atla
senior tag
És az uj LMG srácok? Lienna 57. Nálam ki se írja mit kell csinálni ,hogy meglegyen.
-
Nyugis
senior tag
és igen köszönöm szépen a segítséget IGY már elkezdte számolni!!!
-
-
Nyugis
senior tag
válasz
DrTechnoid #2913 üzenetére
ÜDV!
Az a helyzet, hogy se a sunfilterrel se sima optic-al nem adja be hiába van meg a 15 célzott kill-em.. próbáltam SMG-vel és assault rifle-vel IS.
-
-
-
Linem
senior tag
de ha az MW2 tetszik, akkor miért akarod megvenni a Vanguardot?
Ha választani kell akkor most már az MW2-t logikusabb megvenni, mert a Vanguardban már az utolsó szezon végén járunk. Szóval a BP farmolásnak már nincs értelme. Esetleg külön skint venni, vagy csak fegyver farmolásnak még jó.Egyébként szerintem nézzetek a multiról videokat, és azokból megállapítható, hogy érdemes-e megvenni, és azok alapján ahogy érzitek...de az sosem jó, ha mások véleményére vártok, hogy neki tetszett-e, és szerinte érdemes-e megvenni, mert ha emiatt megveszed, és nem fog tetszeni, akkor mi lesz? Mindenről saját véleményt kell kialakítani a látottak alapján.
Az előző hozzászólásomban leírtam a lényeget, hogy erre a kérdésre ahányan válaszolnának annyiféle véleményt olvashatnátok. Olyan ez mint a zenei stílus, vagy film, mindenkinek más tetszik.
Szóval szerintem érdemes megvenni, mert CW óta, azaz 1 éve elég jól elvagyok vele. Hang jó, grafika nagyon jó. Hangulatos, és taktikailag jól kiismerhető pályák. Folyamatosan van benne Ship Haus 24/7 gyorsabb farmolási lehetőségnek. Nem tökéletes, de szórakoztató, és COD-os kikapcsolódásnak számomra megfelel. Addig ezzel meccselek, amíg nem jelenik meg az MW2. Megvárom a végleges, teljes verziót. Az eddig látottak alapján kikapcsolódásnak jó lesz, de szintén nem tökéletes, mint ahogy a Vanguard sem.Jelentek meg cikkek, és nyilatkozatok, hogy a Vanguard nem lett eléggé népszerű, de ez azokat úgysem befolyásolja, akiknek tetszik, és játszanak vele. Én is elolvastam, megvontam a vállam, majd folytattam a HC Ship Haust.
Ha nekem tetszik valami, akkor kit érdekel, hogy kinek mi a véleménye, vagy mit írnak róla. Úgyis játszani fogok vele, és nem tud befolyásolni semmi, főleg nem mások szubjektív véleménye.
Ha pedig valakinek nem tetszik, az az ő baja, az én szórakozásomat nem érinti. -
Linem
senior tag
válasz
Phobion #2900 üzenetére
Ez nehéz kérdés, mert nyilván mindig a legújabb részekkel játszanak a legtöbben. Az MW2019 sikere után várhatóan az MW2 is sikeres lesz. Szóval ha választani kell, és az a kérdésed, hogy melyiket vedd meg a kettő közül, akkor nyilván az MW2, mert most azt érdemes elkezdeni.
Viszont, ha mindkettőt megvennéd, akkor a Vanguardnál már nehéz megjósolni, hogy 1 hónap múlva az MW2 megjelenése után a játékosbázisa mennyire fogyatkozik meg. Biztos maradnak sokan, főleg akik nemrég kezdték el a fegyver és skin farmolásokat, ők biztos folytatják. Nekem az a véleményem, hogy mindenki azzal játsszon, ami tetszik neki. Persze meghallgathat más véleményeket a játékokról, de mivel mindenkinek más az ízlése, stílusa, elvárása, ezért az a legjobb, ha a saját értékrendje szerint dönt. Szóval, ha neked tetszik a Vanguard, akkor vedd meg, és játsszál vele. 1 hónap múlva lehet nem minden játékmódban fog találni azonnal meccseket, de majd kitapasztalod, hogy melyik játékmódban vannak a legtöbben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egér probléma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- További aktív témák...
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged